| AndreiMatei a întrebat:

Am 15 ani,sunt din Bucuresti, am o inaltime de 1.70 si 61 de kg,si tipul meu somatic este Mezomorf. As vrea sa dezvolt muschii abdominali,facand sala, dar fara suplimente sau injectii etc. Problema este ca pot face sala doar 3 luni cat tine vacanta de vara, pentru ca dupa merg la liceu si nu voi mai avea timp. Pe zi consum in jur de 1900-200 de calorii. Intrebarea mea este : In 3 luni credeti ca pot dezvolta abdomenul, cu un antrenament de 2 ore pe zi la sala?

Răspuns Câştigător
| Wehes a răspuns:

Pentru 3 luni nu are rost.
Gandeste-te la cateva lucruri :
1. Tu mergi la sala sa antrenezi doar abdomenul?
2. In 2 ore nu ai ce face, sa antrenezi abdomenu ai nevoie undeva de 15-20 de minute pentru un antrenament pe intensitate si bun.
3. Daca ai strat adipos si vrei sa-l dai jos, iti pierzi vremea pentru ca dupa cum le spun la toti, Abdomenele NU dau jos grasimea.( stratu adipos ) doar tonifica muschii abdominali. Pentru a da jos grasimea lucrezi in bucatarie nu la sala.
Sa inteleg ca vine vara si vrem toti ''patratele'' pentru strand, aiurea, sa zicem ca prin absurd ai face patratele in 3 luni, dupa asta 3 luni cum ai de gand sa intretii abdomenu ila daca nu mai mergi la sala thinking

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| aLeXaNdru145 a răspuns:

Wehes are dreptate, nu te duci la sala doar pentru abdomen. daca ai strat adipos nu are rost sa faci abdomene, trebuie sa ai o alimentatie corecta si sa faci cardio, sa dai stratul adipos jos. de'si in 3 luni nu prea stiu big grin

| EllaMazerschi a răspuns:

Depinde si cat de intens este antrenamentul... cam in 5 luni vei avea abdomenul idealwinking

| CristianoRonaldo13 a răspuns:

Da,ajunge!