| 123coco a întrebat:

am 17 ani 1, 77m si 58 kg. acum o saptamana m-am apucat serios de flotari si tractiun la bara. fac in fiecare zi si tractiuni si flotari, si pot spune ca trag tare. se vad progrese la aripi, biceps, triceps si piept. nu foarte mari bineinteles, dar totusi se vad. as vrea sa stiu daca sa o tin tot asa in ce priveste antrenamentul meu zilnic. nu vreau sa ma supraantrenez. sau nici nu stiu daca e bine sa ma supraantrenez. sau sa mai intensific antrenamentul?

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Aripi? tu si red bull rolling on the floor). din tractiuni si flotari tu iti faci griji de supraantrenament? faci flotari cu 50 kg in spate sau tractiuni cu 20 de kg intre picioare de 2 ori pe zi? daca nu, nu iti fa griji. dar lasa weekendul fara totusi. 5 zile este de ajuns. nu cred ca poti face supraantrenament cu exercitiile pe care le poti face in casa cat timp le faci 1 data in zi. dieta? mananca ma sanatos. baga in tine carne, lactate, oua, legume, paste. ce iti trece prin cap cu 2 exceptii: zahar (si orice contine zahar) si prajeli (uleiul prin incingere devine toxic). in rest...cat timp nu vrei performanta (si din flotari si tractiuni nici nu o sa o ai, nu ai cum) nu are rost sa renunti la paine, orez alb, paste si sa o arzi pe paine de secara, orez salbatic si altele. nu este atat de esentiala modificarea asta ca sa iti fie tie utila. eu personal mananc cand imi este foame, mananc ce am pofta cand imi este foame, dar tin cont ca din 3 in 3 ore sa am un aport de macar 20 grame de proteina.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să ai un antrenament lejer că doar nu te duci la concurs.
Nu uita să mergi și pe o alimentație echilibrată.
Pa, pa.

| 123coco explică (pentru Legiuitoarea):

Pana acum asa faeam, foarte lejer. si nu e vedea nici un progres. si cum am inceput sa trag mai tare si zilnic se vad progresele.

| horansgang a răspuns:

Păi având în vedere vârsta ta, presupun că ai putea sa te expui mai multe în asta, dar depinde şi de cât de puternic eşti. nu poţi să faci asta dacă eşti conştient că nu eşti în stare, ar însemna să te expui pericolului. şi totuşi ar trebui să ai grijă, dar da, e bine să faci asta, e sănătos, maxim 30 de minute pe zi.

| Valeriu25 a răspuns:

Pai e gresit sa bagi pe fiecare zi incearca sa faci rost de niste gantere si sa iti grupezi pe zile antrenamentele, daca nu poti face rost incearca 2 zile flotari 2 tractiuni pe saptamana restul pauza, succes