| serkan10 a întrebat:

Am 17 ani, 183 cm, 67 kg,m-am apucat de sala,stiu ca prima luna la incepatori se face normal,dar de luna viitoare vreau sa iau proteina, ce imi recomandati dintre x-plode si Gfx 8?

Răspuns Câştigător
| NDC12 a răspuns:

Niciun produs dintre astea doua pe care le-ai zis tu nu sunt proteine. NO XPLODE e un pre-workout care iti da energie in timpul antrenamentului in caz ca esti foarte obosit cand mergi la sala, etc.

SI GFX-8 e un gainer, si nu unul foarte bun pentru ca e plin de zahar.Tu invata ce sunt suplimentele, invata cum se iau, invata sa te antrenezi corect, invata sa mananci(5 mese pe zi si nu ciorbe)si dupa poti sa iei si suplimente.

4 răspunsuri:
| 75414254 a răspuns:

Gfx 8 GFX 8 PROTEINE DE LA PRO NUTRITION, ESTE CEL MAI BUN GAINER DIN ROMANIA. GFX 8 PROTEINE VA CRESTE MASA MUSCULARA CUM NU S-A MAI INTAMPLAT CU ALTE GAINERE SIMILARE. PRACTIC CU GFX 8 PROTEINE, ANTRENAMENTELE SI MASA MUSCULARA SE VA RESTARTA.
Gfx 8 proteine este un produs cu absortie rapida, destinat cresterii masei musculare de calitate. Gfx 8, datorita concentratiei de proteine, carbohidrati, aminoacizi simpli si complecsi, concentratia unica pe care o detine produsul nostru in combinatie cu o dieta echilibrata si antrenamente, veti obtine o masa musculara armonioasa fara depuneri de grasimi.

| NDC12 a răspuns (pentru 75414254):

Frumos copy/paste de pe google, pacat ca gfx-8 nu e proteina, e gainer si e plin de zahar, multi din carbohidratii lui sunt zahar.

| JohnnyBi a răspuns (pentru 75414254):

Da. Cel mai bun cu 50% carbo din zahar. Un orgasm pentru organism

| Cosmin86 a răspuns (pentru 75414254):

Trebuie sa fii retardat sa crezi ca GFX e mai bun decat Serious Mass