| xSNOW a întrebat:


Am 26 de ani, am facut sala 3 ani consecutiv dar am avut si o pauza de 2 ani in care nu am mai facut nimic si m-am reapucat de acum 2 luni. Ideea este ca m-am cam blocat la greutatea de 80 de Kg am 1.73 inaltime, am genul corpului atletic si am musculatura formata, vreau sa lucrez acum doar pentru a depune si mai multa masa musculara si as vrea sa ajung pe la 85-87 kg, mananc aproximativ de 2 ori pe zi, o data cand sunt la servici/birou mai imi comand meniul zilei, iar acasa mancare gatita fel1+fel2.La antrenamente cresc de fiecare data greutatea pentru a creste in masa musculara dar raman blocat de 2 luni la 80.4 - 80.7 - 80.8 kg s.am.d... ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Mananci prea putin, trebuie sa ai cel putin 4 mese pe zi (micul dejun, masa pre-antrenament, masa post-antrenament si cina).

Daca mananci doar de 2 ori, trebuie sa mananci mai mult, ia-ti 2 meniurile ale zilei sau ia meniul zilei + un piept de pui cu orez (sau alt tip de proteina cu alt tip de carbo).

Si eu am zile in care mananc rar (zile aglomerate), dar la pranz bag spre exemplu: piept de pui +cartofi, muschi de porc +orez, vita+legume (adica 3 portii cu 3 garnituri doar la pranz), iar seara mai bag 2 piepti de pui cu orez (sau curcan).

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat