| almaz a întrebat:

Am 1, 81 si cam 81-82kg, am bratele bine facuta, pieptul oare cum la fel, spatele, etc....problema este ca am si putina burta ca mancam cam mult si voiam sa pun cat mai multa masa musculara. Am facut sala anul trecut cred ca vreo 5 luni consecuvite, dupa aia vara am avut o pauza si acum am cred 3 saptamani de cand m-am reapucat, nu-mi mai place ca sta burta asta in fata si ma deranjeaza, nu este foarte mare, dar......ma complexez de la ea, si bratele mi se par deja prea mari, sunt si difine intr-o oarecare masura, as vrea sa slabesc, sa dau burta joc, cum imi recomadnati? sa fac si antrenamente cu greutati sau sa fac numa-i cardio? sau sa le combim? va rog frumos mai multe variante, ca sa am de unde alege, si daca aveti idee si de vreun plan alimentar, nu prea imi place sa stau sa numar caloriile, ma ucide chestia asta, mai bine merg asa la ochi, si vad pe parcurs care sunt progresele, merci anticipat pentru atentie.

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Combini, unde ai vazut tu culturisti sau oameni din fitness ca in perioada de definire fac doar cardio fara antrenamente? Ridici proteina la un minim 2g/kg si scazi din carbohidrati si grasimi. Te antrenezi normal si in functie de cum iti raspunde organismul bagi si cardio 2-3-4-5 sesiuni, in functie de tine.

| almaz explică (pentru DovleacTurbat):

L-carnitina ti se pare un produs bun? Mi-am făcut o comanda cred ca acum jumate de an in urma sub forma de pastile dar...nu prea o folosesc ca nu stiu cum și nu prea văd diferențe de la ea. Ce părere ai?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru almaz):

Da, e un arzator plus ca accelereaza arderile. Nu e ceva minune, dar se simte diferenta.

3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sa nu uitam de alergari!