| Mihairadolovici a întrebat:

am nevoie de ajutor.
Eu sunt portar la noi la fotbal si am 13 ani si joc ca portar la Ungureni Corbii Mari.Dar am o problema, am câteodată o emoție gen cand vine mingea in spre mine o apar dar cand vin 5 oameni pe mine am acest sentiment de frica, nu stiu ce sa fac cu el, câteodată sunt serios câteodată imi este frica, ce sa ma fac? Mentionez ca eu am 13 ani dar noi jucam pe teren sintetic si vin numai băieți mai mari decât mine, am nevoie de un raspuns la aceasta intrebare va rog sa ma ajutati. Sa ma las de fotbal?

Răspuns Câştigător
| FreedomAli a răspuns:

Salut, Mihai! Nu! Nu renunţa la fotbal daca întradevăr asta îţi place să faci. Părerea mea este că trebuie să lucrezi asupra acestei temere a ta. Uite, eu în locul tău aş căuta pe internet părerile unor portari profesionişti, care practică acest sport de mulţi ani şi care pot da sfaturi utile celor care se află la început de drum. Nu te lăsa doar pentru o chestia minoră, sigur vei găsi învăţăturile unor portari profi şi vei avea ceva de învăţat din spusele lor. Nu renunţa, sunt sigur că vei deveni mai bun!winking

1 răspuns:
| StrongHeart a răspuns:

Nu te lasa intimidat, am jucat si eu un an la un club exact la varsta pe care o ai si m-am lasat ca mi se parea prea mult 3 antrenamente pe saptamana 3 meditatii si scoala, jucam mult afara pe strada, dar acolo nu inveti fotbal, ci la antrenamente.
Acum am 24, regret putin ca nu m-am tinut de fotbal,e o sansa la succes intr-o tara saraca.
Portarul joaca in cea mai grea pozitie din joc si rolul lui e sa isi salveze echipa,cand o face toata lumea il incurajeaza si il felicita,dar cand nu reuseste,toate oalele se sparg in capul lui,deci nu te descuraja,daca esti inalt si solid,te ajuta mult si sa stii ca si ca indiferent daca vei fi sau nu portar in viitor,experienta de acum te va ajuta,in primul rand ca ai o activitate saptamanala, te invata disciplina, socializezi, inveti ce inseamna spiritul de echipa si te ajuta si la sanatate.
Eu zic sa nu te lasi, dar decizia e a ta.Bafta!