| Wesson a întrebat:



Am nevoie de un sfat. Ce exercitii imi recomandati pentru marirea masei musculare a bratelor ( biceps )? Nu investesc bani in asa ceva. Vreau niste exercitii ce le pot executa fara a fi nevoie de utilizarea unor aparate speciale sau pastile. Muschii picioarelor sunt foarte dezvoltati ( deoarece merg la antrenamente de footbal ) insa vreau sa mi se dezvolte si bicepsii. Nu am nici un fel de greutati in locuinta. Si exercitiile sa fie oricare in afara de flotari.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Muschii NU CRESC de la exercitii.
Muschii cresc de la : mancare ( special pentru masa musculara ) + antrenamente cu greutati la sala si aparate speciale + odihna + suplimente.

Cand vrei muschi trebuie sa investesti destul de multi bani, asta e un sport SCUMP.

P.S. : bicepsul e doar 30 % din brat, tricepsul e 70 % si da marimea bratului

| FitMonkey a răspuns:

In primul rand bratul nu consta doar in biceps, terbe sa iti lucrezi la fel trecepsii si mai putin antebratul, pai fara greutati si a investi bani in sala de forta nu poti face prea multe totusi incearca sa faci tractiuni(daca ai la indemana o bara stabila) cu mainile apropiate iti va dezvolta bicepsul, pentru tricep iti propun sa faci acest exercitiu http://www.youtube.com/watch?v=sxrjzBl1LC8 eventual pune pe coapse niste greutati flacoane cu apa sau ceva de genu' fii inventiv bafta!;)

| ElibereazăBestia a răspuns:

Tracţiuni la bară cu priză îngustă

| zorox a răspuns:

Abdomene, tractiuni, sunt niste greutati ieftne...max 40 lei ia-ti cam 5kg