| Shabazzz a întrebat:

am o intrebare, suplimentele (cateva dintre ele) adica proteinele, aminoacizii si tribulusul, au vreun efect asupra ficatului? dar asupra rinichilor?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Tribulus este pentru oameni peste 45 de ani, cand nivelul de testosteron natural din corp scade. cand ai deja 100% din cat produce corpul, nu il poti stimula sa produca mai mult. dai banii degeaba. tribulus NU este steroid artificial/sintetic sa ajute, este o planta care doar ajuta corpul sa produca mai mult, dar nu peste 100% cat produce deja.

proteinele si aminoacizii sunt acelasi lucru. proteina este compusa din lanturi de 50-50000 aminoacizi. diferenta este ca aminoacizii intra direct in repararea musculara, proteinele au nevoie de 15-30 de minute sa fie hidrolizate de corp.

orice iei dupa capul tau si nu dupa cum scrie producatorul are efecte secundare, altfel niciun supliment in afara de creatina nu dauneaza corpului (creatina nu e buna daca ai probleme renale, hepatic nu are legatura cu nimic).

6 răspunsuri:
| Adrian_Boz_1992 a răspuns:

Proteinele sunt foarte bune si nu afecteaza ficatul daca consumi cu moderatie si respecti dozele de administrare, precum si pauzele recomandate chiar de ei. Pe http://www.ishaker.ro gasesti suplimente destul de ieftine si de calitate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrian_Boz_1992):

Nu ai cum sa faci pauza de la proteine.

Proteinele se gasesc in mancare, pauza de la proteine = sa mananci doar fructe, atat. Nu poti trai doar cu fructe.

| Adrian_Boz_1992 a răspuns (pentru Cosmin86):

Faceam referire la proteinele din suplimente.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Adrian_Boz_1992):

Pai zi asa, exprima-te corect daca faci sportul asta.

si la proteine nu recomanda nimeni pauza, decat la stimulatoare sau creatina.

suplimente cu proteine = mancare concentrata, tot mancare sunt, deci nu are sens sa iei pauza.

| Adrian_Boz_1992 a răspuns (pentru Cosmin86):

Subiectul era despre suplimente nutritive. Nu am considerat necesar sa specific din nou. Si da, e foarte bine sa faci pauza din cand in cand, sa lasi organismul sa isi revina. Ficatul este solicitat intr-o oarecare masura cand bei un supliment pe baza de proteine. Nu recomanda nimeni sa faci pauza, pentru ca multi sunt "cunoscatori". Aceste informatii le ofer din experienta mea in urma carora am avut rezultate foarte bune din punct de vedere fizic si al sanatatii.

| Adrian_Boz_1992 a răspuns:

Faceam referire la proteinele din suplimente.