| wrestlingfan8827 a întrebat:

happy

Am o mica intrebare mare big grin
ma gandeam sa ma apuc de un sport (de placere) si as avea nevoie de cateva sugestii thinking
Am 16 ani, 1, 82 si 65kg. e ok? sau ar mai trebui sa ma ingras putin big grin?
Ce sporturi imi recomandati? happy
Multumesc anticipat! fundawinking

5 răspunsuri:
| bebitzu a răspuns:

Fiecare recomanda sportul preferat sau pe cel pe care il practicabig grin, dar macar iti dam cateva idei. In primul rand esti destul de inalt si probabil si destul de slab. Eu iti recomand karate, sport pe care il si practic de ceva timp.Probabil ca multi sunt tentati sa judece cand aud propunera sau pur si simplu de acest sport, cel putin in stilul pe care il practic eu nu "spargem caramizi cu capul" sau cu oricare parte a corpului deci fara caramizi sparte. In principiu e bine pentru tine pentru ca 1.inveti sa te aperi atunci cand este cazul.
2. Ai sansa de a-ti dezvolta forta, flexibilitatea, forma fizica, si increderea in sine.
3. Eventualele competitii nationale/internationale (doar in cazul ca iti place, ce se intampla in sala si vrei sa participi)

| madalin_7682 a răspuns:

La cum te-ai descris ar trebui sa te apuci de fotbal big grin.

| raducmustiuc a răspuns:

Ai pus o intrebare la care tu esti singurul care poate raspunde: ai spus ca vrei sa te apuci de un sport de placere. asta inseamna ca tie trebuie sa iti placa. eu iti spun sa joci baschet, dar daca tie nu iti place? gandeste-te bine, iesi la fotbal, baschet, volei, ciclism... orice si vezi daca-ti place ceva.

| Răspuns_9097 a răspuns:

Păi la înălţimea de 1, 82 ar trebui să ai 72 de kilograme... Deci ar mai trebuii câteva kilograme în plus. Mănâncă foarte multe banane,nuci, seminţe, ciocolată :d şi sport thinking du-te la sală face poftă de mâncare; d baftăăăăăăăăă; d

| iOnUtsidyAnA a răspuns:

Pai sincer inotu este ft bun si pentru sanatate dar eu practic voleyu e foarte ok, te ajuta si la slabit.te-am pupat:*