anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. am 14 ani 1.65m si 77kg... as vrea sa slabesc pana la 65-66kg ce mi-ati recomanda sa fac. Stiu deja ca trebuie sa reduc painea, numai mananc deloc, sucuri la fel si ce exercitii m-ar ajuta si cat sa alerg pe zi.

Răspuns Câştigător
| AnnaMaria27 a răspuns:

La varsta ta poti slabi foarte repede!
Te-as sfatui sa nu mai mananci nimic dupa ora sapte, sa alergi cel putin 30 minute pe zi prin parc, sa mananci cat mai multe cruditati si sa reduci consumul de grasimi si carne, sa respecti mesele zilei : mic dejun, pranz si cina si sa practici un sport ca sa te mentii! Sper ca iti sunt de folos sfaturile pe care ti le-am dat! happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnnaMaria27):

De ce sa nu mai manance nimic dupa ora 7? Asta e o tampenie pe care vad ca o aplica foarte multi oameni, dar nah, e mai comod asa decat sa depui un minim de efort sa te documentezi de ce a nu mai manca dupa ora 7 e o TAMPENIE

| AnnaMaria27 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu se mananca dupa ora sapte pentru ca seara se depun cele mai mult calorii si nu trebuie sa mananci cu cel putin 3 ore inainte de culcare, deoarece ai dureri de stomac si nu este sanatos! Sper ca te-am lamurit...

| tpb a răspuns (pentru Cosmin86):

De ce e o tampenie? Pentru ca organismul noaptea nu poate digera mancarea si arde caloriile asa de bine ca in cazul cand faci efort si sport, si daca te culci cu burtanu plin de haleala pun un strat in plus la stratul de grasime...auzi,vorbeste un copchil de documentari...ha'!

| Cosmin86 a răspuns (pentru tpb):

Felicitari, esti complet pe langa. Ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare, INDIFERENT de ora.

Daca ultima masa e la ora 19 si tu te culci la 12 noaptea ( sau dupa, cum se culca majoritatea in ziua de azi ), iti fortezi stomacul destul de mult.

Sunt oameni care baga si 2 mese dupa ora 19 ( da, MESE, nu gustari ) si NU au grasime, in special culturistii, luptatorii la categoria grea, etc.

http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

Citez : "Cea mai simpla si stupida metoda de slabire spune sa "nu mai mananci dupa ora X"

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnnaMaria27):

Si de unde stii tu ca se culca la ora 22?

| AnnaMaria27 a răspuns (pentru Cosmin86):

Am specizat "CEL PUTIN 3 ore inainte de culcare"! Si sanatos la varsta lui ar fi sa se culce la ora 22:00 happy

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nickname1890 a răspuns:

Nu masura alergarea in km ci in timp. intre 30-40 de minute o data la 2 zile. Alergarea trebuie sa fie usoara cat sa poti sa alergi tot timpul respectiv fara pauza. Daca esti la inceput s-ar putea sa nu poti sa alergi fara oprire caz in care poti sa te opresti, iti tragi rasuflarea si apoi continui, dar nu sta pe loc mai mult de 30 secunde 1 minut si nu te opri decat atunci cand chiar simti ca nu mai poti.
Mersul pe bicicleta te mai ajuta 1-2h fara opriri.
Mersul pe role la fel 40m-1h fara opriri

Painea trebuie scoasa complet din alimentatie nu doar redusa, la fel si dulciurile pastele fainoase sucurile. Nu exagera nici cu salatele fructele sau legumele. Toate portiile de mancare trebuie sa fie mici. Poti sa mananci de 3-4 ori pe zi portii mici si nu manca nimic cu minim 4 ore inainte de culcare.

Poti sa folosesti carnitina inainte de antrenamente, ajuta la arderea grasimilor

| bianca12maria a răspuns:

Ar trebui sa alergi cam 2 km pe zi, iar exerciti poti incerca si sala de sport. Fundita?

| tpb a răspuns:

Valeu tata...ce-ai mancat?
Sunculite dimineata, la pranz si seara?

| dennydenisa a răspuns:

Mergi mult cu bicicleta...fa vreo 20 de genoflexiuni., aaa si bea 2 cani de ceai verde intra pe un site de naturiste si scrie acolo ceai verde
Ceaiul verde si slabeste tine de mancare 1-2 ore, si este ca o cafea!
Te asigur ca daca vei bea ceai verde timp de 1-2 ani, vei slabi!