| Ovysoru a întrebat:

Am o problema.Am inceput sa fac sala de 2 saptamani.Am o problema in efectuarea a 2 exercitii pentru bicesps:flexii cu gantera si flexii hamei.folosesc de obicei 5kg.Problema:la mana dreapta nu am nici un fel de probleme, dar cu mana stanga nu pot sa fac acelasi numar de repetări ca si cu cea dreapta.La mana stanga am scazut din greutate de la 4 la 5 kg si tot nu pot tine pasul.Simt ca mi se blocheaza muschiul si nu il mai pot contracta.Primul set este de 20 de repetari,reusesc cu mana stanga sa fac aproape toate repetarie corect, ultimele doua sunt cam de mantuiala.Al doilea set este de 15 repetări, iae aici vine problema.Cu mana stanga dac doar 5 repetari, restul nu le mai pot executa de fel.Va rog sa imi dați ceva sfaturi care m-ar putea ajuta.Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

Daca ai putea explica mai amplu problema de atat...
Dar din ce am inteles eu este ca faci biceps si nu poti executa acelasi numar de repetari cu mana stanga ca si cu dreapta. ei bine un sfat care te-ar putea ajuta este sa faci o incalzire la scripete cu bara Z sau bara dreapta sau la banca scott cu gantere sau bara dreapta 3 seturi de cate 12-10-10 repetari cu o greutate care iti permite sa faci maxim 15 repetari dar minim 10.

2 răspunsuri:
| Ovysoru explică:

Aleg sa fac exercitiile la banca Scott... dupa ce fac seturile pentru mana stanga sa fac apoi si celelalte exercitii pentru bicesps cu ambele maini?

| CulturismsiFitness a răspuns (pentru Ovysoru):

Cati ani ai si de cat timp faci sala?