| FizZAleX a întrebat:

Am si eu cateva intrebari despre sala de fitness:

1) De cateva zile am inceput si eu sa ma duc la sala de fitness, primele 2-3 zile faceam exercitii la intamplare dar mi-a spus cineva ca trebuie sa le iau in ordine si as vrea sa imi dati si mie un program de fitnes culturism,

2) Eu sunt un tip masiv adica am 1, 85 m si 100kg la varsta de 17 ani, la 16 ani eram mult mai slab avea in jur de 70 de kg si vreau sa va intreb cum as putea sa dau grasimea din partea burtii mai repede jos... adica nu am grasime dar am burta destul de mare.

3) M-ai am un prieten care are 1, 5-1,6 m si e interesat si el sa vina la sala, dar e curios daca face sala ramane mic de inaltime? Parerea mea este ca nu ramane deoarece el din neam este mic gen 1, 7-1,6m familia maxim.

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Uite un exemplu de program :
http://www.culturism.ro/......tenta.html

Trebuie sa te documentezi serios ( sa citesti MULT ) si apoi sa-ti faci propriul program de antrenament si de alimentatie, daca vrei rezultate.

| FizZAleX explică (pentru Cosmin86):

Bun, vad ca ai experienta, cred, dar in legatura cu intrebarea 3) este adevarat?

| TheRealDaniel a răspuns:

Programul zilnic trebuie sa fie diferit si nu chestii la intamplare, de exemplu luni poti face umeri si trapezi, marti picioare, miercuri bicepsi si tricepsi, joi piept si vineri spate iti trebuie 2 zile de pauza, dupa care de luni incepi din nou cu programul. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheRealDaniel):

Miercuri triceps si joi piept? te-ai gandit mult inainte sa spui o asemenea TAMPENIE?