| ionutpchforever a întrebat:


As vrea sa ma apuc de steroizi si va rog sa-mi spuneti cu ce sa incep mai exact si niste sfaturi de la cunoscatori sau de la cei care au incercat.
Tin sa mentionez ca am 19 ani, 70 kg, 1, 80, bag 5-6 mese pe zi si fac sala cam de 2 ani.
Nu vreau sa bag steroizi ca sa ajung mister muscle si sa ma dau zmeu, dar sunt foarte slab si as dori sa pun si eu ceva greutate pe mine si sa scap de aceste maini slabanoage.
Am incercat si cu pro mass, creatine fx, cell fx, creatina monohidrata, gfx professional, etc., dar cam greu sa iau in greutate.
D-asta m-am decis sa incerc cu steroizi, cunosc riscurile asa ca daca se poate fara raspunsuri de genul "nu sunt buni pentru ca...". Multumesc.

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

O analiza matura "pune" in balanta riscurile si beneficiile! Pare-se ca tu inca n-ai facut "saltul" de la adolescentul care isi asuma riscuri inalte la adultul tanar care intai analizeaza si apoi decide.Si, culmea, postezi pe un site nespecializat, unde "grosul" userilor il formeaza adolescentii cu varste intre 10 si 18 ani!

| Tiberiu_Tibi_1997 a răspuns:

Incepe sa citesti despre testosteron enethant, si incepe doar cu el! apoi urmeaza o terapie post ciclu penttru a iti revenii+a tine putin din masa musculara!