| Zombalo69 a întrebat:

As vrea sa stiu daca e bine pentru inceput sa ridic gantere de 2kg cate 20 ridicari a cate 4 serii pe brat (cat fac pe unul, il odihnesc pe celalalt)! Spuneti-mi daca ar trebui sa lucrez pe norma (adica nu stiu cat intr-o zi ex 5 serii pe brat) sau timp ex 20 min am vazut ca e un timp folosit de multi pentru as lucra bratele.

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

2 kg gantera sa faci biceps? E foarte puțin poate doar daca ai atrofie de aia musculara sa faci asa, gantera de 2.5kg e de încălzire a încheieturilor, nu de lucrat bratul cu ea. Fă asa, începe cu 5 kg si mărește greutatea la fiecare serie cu 2.5 pentru început, 5 serii, 10 repetări. Tu când faci brate ce aparate bagi? Nu incepi cum e normal cu bara Z, apoi la bancă, după,, ciocane,, sau hammer curls cum le zic unii, si la final din picioare cu sfoara sau cu bara aia scurtă?

| Zombalo69 explică (pentru RobertMoon):

Nu prea merg regulat, mai mult lucrez acasa bicepsul, dar da-mi un program, ex ala care il respecti tu.

| RobertMoon a răspuns (pentru Zombalo69):

Luni: piept, biceps, Marti: Picioare (dar nu fac picioare saptamanal), Miercuri pauza, Joi spate triceps, Vineri umeri trapez.

| Daniel2836 a răspuns:

Cu cat e mai mult sport cu atat este mai bine.

| alin100 a răspuns:

Depinde ce vrei:forta, masa musculara sau anduranta.Cu programul tau faci anduranta, daca faci peste 15 repetari faci anduranta.Pentru masa musculara trebuie sa faci maxim 8 repetari ar pentru forta maxim 5 repetari