| Andrei_Oprea_1998 a întrebat:

Astazi m-am hotarat sa dau jos din kg. Am varsta de 17 ani si jumatate, o inaltime de 1.80 aproximativ si 88kg. Vreau sa ajung la 80 de kg. Nu sunt genul care sa pot sa ma țin de o dieta insă pot sa fac cat de mult sport e necesar. Aş vrea sa stiu ce exercitii imi recomandati. Un alt detaliu nu am burta mare insa pieptul (țâțele ) sunt destul de mari si se vede urat. Merg la sala de 1 luna, nu imi place sa alerg pe banda prefer sa alerg pe strada (merg mai mult sa fac brate si piept). Si picioarele sunt mari dar si musculoase pentru ca am jucat fotbal 3 ani, dar apoi m-am ingrasat. Alergatul il practic seara e mai placut. Vreau exercitii sa lucreze picioarele cu totul, si sa dau burta si țâțele jos. Daca ati putea sa imi spuneti ce sa fac in fiecare zi ar fi super. Dau funda :*.

Răspuns Câştigător
| TheLoveDoctorr a răspuns:

Alergi pe banda jumatate de ora la viteza mica si cresti la viteza medie, sari coarda 15 minute, te pui pe spate iti intinzi picioarele sus faci 15 forfecari orizontale la nivel de 45 de grade, pauza 1 minute faci 15 verticale, 4 serii, te duci iei o gantera minge medicinala stai lipit de perete si o lipesti de partea laterala a abdomenului tau 10 pe o parte 10 pe alta, prin rasucire totala, stanga dreapta, stanga - dreapta, mai mergi pe bicicelta 15 minute

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Un mic P.S "țâțele" alea care le ai tu, is boala curata.Use unchiu gogule si uitete la ginecomastie. Daca mai vrei detalii despre boala asta, iti dau destule.

| Radu284 a răspuns:

Ideea cu slabitul e simpla: trebuie sa consumi mai multe calori decat bagi in tine. Deci poti sa faci tu cate exercitii vrei, daca nu ai si o dieta adecvata (care sa contina mai putine calori decat ce consumi zilnic) tot degeaba.

Nu trebuie sa fie ceva super sever, dar incearca de exemplu sa reduci cu 10% numarul de calori. Adica, manca cu doua feli de paine mai putin, sau renunta la o gustare intre mese, etc.

| CulturismsiFitness a răspuns:

Iti recomand un canal de youtube al unui culturist profesionist roman. Canalul se numeste totul despre steroizi. Are acolo tot ce vrei si are si niste antrenamente foarte smechere.