| DISTROID a întrebat:

Care credeti ca este cel mai tare campionat din europa?

Răspuns Câştigător
| blackumafia a răspuns:

Pai poti fi sigur ca cel mai tare campionat e cel englez...desi Spania detine campioana lumii BARCA! In anglia e batalia dintre Manchester U si Manchester City,Chelsea,Arsenal, Tottenham, Liverpool...lupta pentru campionat e stransa, asta e parerea mea! funda plz:X

4 răspunsuri:
| torsi a răspuns:

1. englez
2. spaniol
3. francez
4. german







. Roman.
funda?winking

| alex99_9407 a răspuns:

Cel mai tare campionat din europa este cel al spaniei pentru ca acolo sunt cele mai bune echipe din lume,Barcelona si Real Madrid,cei mai buni jucatori din lume:Messi, CR7, David Villa, Xavi Iniesta, Benzema etc.Asta e parerea mea, dar cred ca multi sunt de acord cu mine.

| Leaderrr a răspuns:

Eu cred ca Premier League este cel mai tare campionat deoarece are in componenta 5-6 echipe foarte bune cu multi bani investiti, pe cand Primera Division are cei mai buni jucatori din lume insa decat doua echipe sunt super bune, si asta strica spectacolul cand joaca cu alte echipe se stie castigatoarea, pe cand in Premier League este mult nerv si spectacol. Celalte sunt in urma, deci Premier League cred ca este cel mai tare si cel mai vechi;-)

| smoothyficator a răspuns:

Http://signup.leagueoflegends.com/? ref=4eaed29a6963f698542508
plz incercati jocul asta este un joc mmporg de echipa...
pentru dowload scrieti pe google lol si gasiti...dar contul facetiva la linkul de mai sus plz o sa primsesc ceva daca va faceti cont acolo.