anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce bicicleta imi recomandati sa cumpar pana in 600-700 ron. Mi-ar placea cu suuspensie dubla.

Răspuns Câştigător
| Horus35 a răspuns:

Am intrat pe EMAG și au niște reduceri. Poți să alegi ce îți place, dar trebuie să te orientezi după niște lucruri. Mărimea cadrului (să nu fie nici prea mare nici prea mică, se calculează după înălțime), frânele de preferat pe disc față spate, materialul din care este făcut( aluminiu și oțel sunt cele mai "populare", carbonul fiind foarte scump. Aluminiul este mai ușor, dar oțelul e mai rezistent. Cauciucurile, mărimea roților potrivită. Schimbătorul de pinioane la astfel de biciclete sunt de obicei shimano și tourney care sunt buuunicele pentru plimbări pe drum drept. Niște accesorii poți să-i mai cumperi. Sau poți să mai strângi bani și să investești în ceva mai bun.

| anonim_4396 explică (pentru Horus35):

Https://www.emag.ro/......DVKL2FBBM/
Ce spui de asta?

| Horus35 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are frâne pe jantă, asta înseamnă ca va trebui să schimbi saboții când se uzează și să o mai strângi din când în când. 18 viteze la un cadru de oțel înseamnă o viteză nu prea mare. Nu cred că ai nevoie de suspensia pe spate. Bicicletele hardtail sunt foarte bune pe drumuri drepte. Nu că n-ar fi mai bune cele full, dar sunt mai scumpe.

| Horus35 a răspuns (pentru Horus35):

Acum, dacă stau sau sa ma gândesc, cam multe pretenții am și eu. Dacă doar te plimbi cu ea in oraș e ok și cu 18 viteze, fără suspensie pe spate și cu frâne pe jantă. Poți să te orientezi după asta, dar dacă ai putea găsi ceva cu frâne pe disc ar fi super.

3 răspunsuri: