| amluatcaprafoarterausimadoarecapu a întrebat:

ce sa intampla daca faci sport brusc de exemplu daca alergi mult repede. as vrea sa stiu ce se poate intampla grav adica daca poate sati afecteze vreun organ sau ceva.va rog spuneti-mi

Răspuns Câştigător
| TheoryOfHarmony a răspuns:

Daca ai fost sedentar mult timp si te apuci brusc de sport nu pateste nimic nici un organ,decat ca o sa obosesti foarte repede si o sa simti ca iti bate inima mai tare, o sa respiri mai greu si o sa iti amorteasca picioarele repede si o sa simti ca te doare splina si lucruri de genul acesta.
Daca vrei sa te apuci de sport, mai bine o iei treptat. Asa corpul o sa se poata obisnui cu sentimentul de miscare si nu sa fie ceva brusc. Poti, de exemplu, inainte sa alergi urca de 2-3-4 ori cateva scari mai rapid ca sa fie un fel de incalzire. Sper ca te-am ajutat!

2 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Daca nu esti obisnuit cu sportul, cat de mult si de repede crezi ca poti alerga? laughing.e lupta cu tine insuti, si ai sa o pierzi destul de repede, stai linistit big grin

| brateaniulia a răspuns:

Daca incepi sa fugi repede si tare si nu te incalzesti poate sa ti se rupa muschii eu asa stiu nu vreau sa te sperii dar de fiecare data cand vr sa faci sport trebuie sa faci exercitii. FUNDA!