| HristeaAlin02 a întrebat:

credeti ca Neymar va fi cel mai bun jucator din lume dupa ce se retrage Ronaldo si Messi? Credeti ca Neymar e mai folositor si mai eficient decat Ronaldo e in acest moment? Si inca o intrebare, credeti ca Barcelona va bate Juventus? P S: sunt barcelona fan >:

Răspuns Câştigător
| HeliosMetal a răspuns:

Sa o luam cu inceputul. Neymar e un jucator tana care a dovedit pana acum ca le are cu mingea dar nu as baga mana in foc ca va ajunge cel mai bun. sunt foarte multi fotbalisti tineri cu potential enorm. cel mai bun exemplu ar fi Pogba, si numarul lorcreste de la o zi la alta. Meci strans dar cred cajuventus va castiga. Barcelona a avut noroc cu carul in returul cu psg, acum nu prea cred ca vor avea acelasi noroc, plus ca juventus in opinia mea e ceva mai sus decat psg, deci vor fi un adversar mai dificil

| Drimmero a răspuns (pentru HeliosMetal):

Bwhahahaha,,pogbum? Terminati cu prapaditul ala, cea mai mare teapa a luat-o United, au mai dat si o caruta de bani pe petarda aia.

2 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E o blasfemie sa pui in acceasi propozitie numele lui neymar cu cel al lui Ronaldo, ala e un circar, ma faceti sa rad...voi barcelonistii nu aveti o treaba cu fotbalul daca admiteti ca maimuta aia o sa fie peste Ronaldo si Messi,, uitati-va la Suarez, e cu 10 clase peste c/o/c/a/l/a/r, cat despre meciul de diseara, pariez pe Juventus.