| CristianoCR7 a întrebat:

Cum as putea sa imi dezvolt viteza de alergare si tehnica (pas, dribling, sut)?

Răspuns Câştigător
| rhino50 a răspuns:

Viteza tio dezvolti prin alergare in serii pe o distanta anume, schimbari de viteza, de directii.
Primadata ar trebui sa te joci cu cineva care nu prea stie juca asa bine sa prinzi curaj, sa nu te sperii cand primesti mingea sau cand te ataca cineva dupa e renumitul joc 4-2, 2 ''mate'' si 4 jucatori asezati in forma de patrat si dupa ce incepi sa prinzi ceva poti sa joci si cu cei de ''categoria ta'' iar degeaba iti dau eu link-uri cu metode de a dribla ca poate iti ies cand esti singur si pe teren nu reusesc(asa se intampla de multe ori)
si sutul til formezi sigur mergi pe un teren mare sau un loc cu iarba si tot lovesti mingea pana vezi ca mingea parcurge o distanta tot mai mare, sutul cand esti 1-1 cu portaru (in meci) pe teren mare poate fi gen pasa ca daca o dai bine nu o prinde.Bafta!

6 răspunsuri:
| Wulf a răspuns:

Prin exercițiu formezi rezistenta si viteza.

| RinXIII a răspuns:

Pentru pase, dribblinguri, suturi te poti uita la videoclipuri pe YouTube sau din jocuri. (Eu asa am invatat).

| CristianoCR7 explică:

Dar daca fac genoflexiuni zilnic imi poate creste viteza?

| Ceasar_Bianca_1998 a răspuns:

Pai. Inainte de fiecare moment de educatie fizica trebuie sa faci o incalzire. Si in legatura cu dezvoltarea vitezei de alergare: trebuie sa alergi mai des(poti face asta zilnic sau de 2 ori pe saptamana) si viteza sa fie una constanta. Cand simti ca esti capabila sa maresti viteza nu ezita. Si in legatura cu,, tehnica'', trebuie sa le practici pe acestea mai des. O data ce le exersezi le vei stapani mult mai bine happy Funda?

| loriy a răspuns:

Incearca polenul...iti creste musculatura si sporeste oboseala happy Mult noroc si la multe goluriwinking