| Gică2111 a întrebat:

Daca pun 1/1 pe Juventus și marchează prima repriza asta însemnând că iau prima repriza și în a 2 repriza nu da gol nici rivala și nici adversa
Asta înseamnă că, câștig meciu sau nu?
Funda

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| GabrielGL a răspuns:

Dacă vrei să câștigi nu mai baga la pariuri pune banii într-o sticlă si la sfarsit de luna/an ai castigat enorm....ala pariu ala castig...

| MihaiPavel21 a răspuns:

De exemplu, dacă tu pariezi meciul Juventus-Udinese și pui cota 1/1 înseamnă că în ambele reprize trebuie să câștige Juventus.În ambele reprize rezultatul scorul pleaca de la 0 la 0, să nu crezi că dacă Juventus a făcut 2 la 0 în prima repriză și în a doua nu a marcat nici un gol, ai câștigat, ca să câștigi trebuie să marcheze și în a doua repriză fără să facă egal.

| Drimmero a răspuns (pentru MihaiPavel21):

Vorbesti pe langa, nu va mai bagati sa dati sfaturi de genul daca nu va pricepeti, mai invatati care cum sta treaba cu pariurile si apoi apucati-va sa va dati cu parerea.

1/1 inseamna ca biletul e castigator daca Juventus castiga meciul, indiferent ca nu marcheaza in repriza a 2-a, trebuie doar sa isi mentina inca din prima repriza victoria, insemnand ca nu trebuie sa faca egal sau sa piarda,, ceea ce s-a intamplat, a castigat cu 4-1 si a condus si la pauza ( bilet castigator) pentru cel cu intrebarea.

Răspuns utilizator avertizat
| Angeloangeli a răspuns:

Daca bate Juventus prima rep. ai castigat. (Ex daca va fi 1-0 pentru Juve, ai castigat) doua rep. numai contează. Daca am răspuns greșit, va rog sa ma corectati, nu ma pricep asa bine!