| IonutCG90 a întrebat:

{despre [̲̲̅̅O̲̲̅̅l̲̲̅̅i̲̲̅̅m̲̲̅̅p̲̲̅̅i ̲̲̅a̲̲̅̅d̲̲̅̅e̲̲̅̅]}

Ce părere aveți, este clasarea României de la olimpiada Los Angeles 1984 pe locul 2 mondial, cea mai bună performanță sportivă din istoria națiunii? Cum argumentați? Amintiri, întâmplări ceva?

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

Intr-adevar acea clasare a fost probabil cea mai mare performanta din istoria olimpismului romanesc, dar trebuie mentionat ca acea clasare a fost favoriazata de refuzul de a participa al unor colosi ai JO, cum ar fi URSS sau China.
O zi buna.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

A fost o participare romaneasca reusita, dar clasarea pe locul 2 a fost favorizata decisiv de faptul ca mai multe tari socialiste au boicotat Olimpiada, printre care URSS, China, RDG, etc.
Stiu ca m-am bucurat mult atunci pentru performantele sportivilor nostri, au fost zile frumoase.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Sincer, România are și oameni frumoși, inteligenți, talentați și altele, dar din păcate ei nu sunt promovați. Cred că ai observat și tu că răutatea, prostia, cocalarismele și altele sunt promovate. Guvernul vrea ca oamenii să fie cât mai proști pentru a-i putea manipula mai bine.
Posibil să fie una dintre cele mai bune. Au mai fost și altele. Nadia Comăneci a rămas și ea în istorie, la fel ca și Simona Halep care o să rămână.
Practic noi suntem schimbarea.
Primul pas în a schimba ceva suntem noi.
O seară plăcută!

| IonutCG90 explică (pentru Neo12):

Bună. Bine punctat. O seară plăcută și ție Magdahappy

| Neo12 a răspuns (pentru IonutCG90):

Mulțumesc

Întrebări similare