anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu sunt destul de gras am 70 kg si am aproape 14 ani si 1, 60 si as vrea sa stiu cat slabesc la 1km de alergare incet si daca dupa ce slabesc alergand si o sa alerg in continuare o sa fac si muschi la brate, abdomen, etc. Si as vrea sa-mi spuneti ce sa mananc ca sa ard mai repede calorii sa nu ma ingras Si as vrea sa mai stiu daca alerg si nu prea transpir fiind in luna noiembrie deci e frig, slabesc mai greu.

Răspuns Câştigător
| kindness a răspuns:

Un km? laughing ai idee cat e un km? 2 statii de tramvai! nu vei slabi asa, asa ca incearca sa faci mai mult, incearca sa dai ture de bloc [ vreo 5-6 ] in fiecare saptamana Sambata si Duminica. Tine o mica cura, incearca sa reduci paine, incearca sa nu te saturi atunci cand te pui la masa, mananca cat sa nu-ti mai fie foame, nu te satura. Bea multa multa multa apa. PS: Inainte sa mananci bea 2 pahare cu apa! isi va reduce pofta de mancare si dupa cateva inghitituri te vei simtii satula. Cam atat pot sa-ti spun, restul depinde de tine, trebuie sa ai doar vointa, ca restul' vine de la sine. Si inca ceva: sa nu te astepti la rezultate mari in o luna! Fa asta pana in Martie-Aprilie si ai sa slabeste cateva kg buna, vei arata super si te vei simti mai bine!

4 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Alergi un km dar dupa cum sti daca mananci ce nu trebuie alergi degeaba as putea spune.Consuma multe fructe, eu la 23-30 mere pe saptamana am dat jos din burtica semnificatif si nu prea m-am obosit cu elrgatul.Defapt nu am facut deloc sport daca excludem floatarile.Fac de 2 luni flotari si la nivelul pieptului, tricepsi pot spune ca vad si aici "imbunatatiri".Nu ma asteptam sa fiu Vandam dupa 2 luni dar merge,sunt curios cum o sa arat in vara anului viitor pentru ca o sa ma tin de program.
Deci cheia succesului in alimentatia pentru slabit ar fi fructele,de ce? Pentru asa cum sunt portocalele, acizii din ele, ard grasimile.Un lucru foarte important daca tot alergi:consumi calorii in timpul alergatului si in timpul zilei am putea spune...nu ACUMULA mai multe calorii pe zi decat ai reusit sa arzi!

| simf a răspuns:

Intai ai grija la alimentatie, la 14 ani e foarte importanta. renunta la orice fel de sucuri, redu drastic dulciurile, prajelile, carnea de porc, mezelurile, painea si alte produse din faina. mananca fructe, lactate cu grasimi putine, cauta pe net continutul caloric al alimentelor si ai grija la cat mananci, dar fara sa faci foamea. apoi alergarea - tu zici 1 km, mie mi se pare foarte putin - si alte exercitii fizice - abdomene, flotari, ca de la alergare nuami la picioare poti face muschi, dar cu 1 km... slabe sanse. nu transpirir tocmai ca e noiembrie. nu incerca sa slabesti brusc, tot brusc te vei ingrasa la loc, apare efectul de eu-eu. slabeste in timp si rezultatele vor fi durabile.

| n1na a răspuns:

Daca alergi un 1 km nu slabesti pe loc.Trebuie sa urmezi un regim pe care sa ti-l indice un medic si pe langa regim continui cu exercitii fizice. Daca vrei sa obtii rezultate trebuie sa ai un regim corespunzator pentru varsta si organismul tau pentru ca tu esti inca in crestere si nu poti sa te joci cu dieta.Incearca sa consumi cat mai multe legume si fructe si fara prea multe dulciuri, lichide multe si sport.

| popescubianca2010 a răspuns:

Imi pare rau, nu stiu dar eu am o verisoara cu problema ta...si ea mi-a pus acesta intrebare...