| IonPaul30 a întrebat:

Eu sunt Paul am 14 ani si fac sala cam de 3 ani.Pana acum nu am luat nimic pentru a creste masa musculara dar in 3 ani de sala in care am tras pana la epuizare nu am rezultate excelente la musculatura ....ba chiar sunt plinut de curand am luat 100%creatine monohydrate de la biotech dar nu stiu cum sa o prepar cand sa o iau..am luat 5 g inainte de antrenament 5 g dupa dar niciun efect...si nu stiu ce alimentatie sa-mi fac.

Imi puiteti da niste sfaturi exemplu ce creatina sa iau...ce alimentatie sami fac...in 3 ani de sala am incercat sa-mi fac un abdomen 6pack dar 0 rezultatelaughing) astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Nu te-ai dezvoltat pentru ca nu prea cunosti bazele acestui sport! Mi-am dat seama din "am tras pana la epuizare" ca nu prea te-ai interesat de ce ar trebui sa faci in acest sport.
Creatina are efecte vizibile dupa cel putin 5 luni de administrare si se prepara cu o bautura bogata in carbohidrati pentru a avea efecte.

Fii atent:http://www.culturism.ro/
-Mai citeste pe aici ca ai tot ce iti trebuie!

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ar fi trebuit sa ai rabdare... Au gresit si parintii tai ca te'au lasat si cei de acolo de la sala, pe care nu ii condamn, insa... Daca aveai mai multa rabdare si ai fi asteptat sa te dezvolti complet ai fi avut rezultate mult mai bune. Sincer, nu stiu ce efecte ar putea avea chiar si acele suplimente in momentul asta.

| HappineSsb a răspuns:

Cthxdx si la 15 ani e prea devreme eu recomand 17 + laughing

| Valy_Hell_Skull_1994 a răspuns:

La sala te duci după ce începi sati termini dezvoltarea, ca altfel asta o sa tio oprească de tot.

| IonPaul30 explică:

Ba vreti sa-mi raspundeti la intrebare sau sami tineti predica? ma duc la sala cand vrea .......mea eu v-am intrebat ceva va rog sa-mi raspundeti daca vreti bine daca nu iarasi bine n-am nevoie sami tineti mie predica ca ma duc la sala la 11 ani