| FlowInCuvinte a întrebat:


În primul rând vreau sa va rog sa raspunda doar cei care stiu cu adevarat ce vorbesc. Nu vreau răspunsuri din "auzite" sau de pe internet.

Am 20 de ani și 60 de kg. Multi imi spun ca sunt prea slab pentru vârsta mea.
De 2 saptamani m-am apucat de sala.
Rezultatele vin greu, iar eu nu am timp sa astept rezultatele. Dacă puteti sa imi spuneti care sunt cele mai bune pastile, proteine, fiole etc. ( Fără Seringi ). Nu ma intereseaza pretul, doar rezultatele.
Stiu ca unii imi veti spune ca mai bine sa merg pe calea naturală, dar chiar nu ma intereseaza asta.

Dacă aveți si ponturi pe lângă, va rog sa imi spuneti.

Vreau sa precizez ca mănânc de 3x pe zi, carnea si laptele nu imi lipseste din alimentația zilnică.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"60 de km" - de unde pana unde? Pe ce drum?

| sierra1 a răspuns:

60 kile la ce înălțime

| Cosmin86 a răspuns:

Cu 5-6 mese pe zi + injectii, tot in ANI DE ZILE pui muschi.

Nu exista "rapid". si natural si nenatural, tot in ani de zile pui.

p.s.: proteinele sunt naturale, prafurile/pastilele de genul sunt extrase din mancare.

| AnastasiaK a răspuns:

"rezultatele vin greu, iar eu nu am timp sa astept rezultatele" Atunci lasa-te de fitness si apuca-te de altceva. Daca era asa usor pe cat visezi tu, nu crezi ca erau toti numai muschi pana acum?

In primul rand, ca sa clarificam o chestie: in 2 saptamani nu ai rezultate nici macar cu steroizi (care sunt ilegali in Romania apropo si cel mai probabil letali pentru unul ca tine, in caz ca te batea gandul).

In al doilea rand, proteinele din suplimente sunt tot proteine. Ca le iei din mancare sau ca le iei dintr-un concentrat proteic, rezultatul e acelasi, n-o sa faca minuni, important e sa fie destule.

In al treilea rand, 3 mese pe zi? Really? Am o greutate mai mica decat a ta, nu ma intereseaza sa o modific in vreun fel in momentul de fata, dar tot am mai multe mese decat tine. Mai conteaza si CAT, nu doar ce mananci la o masa. Degeaba ai tu carne in alimentatie daca mananci 50g. Apropo, laptele nu contine cine stie ce cantitate de proteine (asta daca nu cumva bei 1L pe zi) si mai sunt si proteine cu absorbtie lenta pe deasupra.

Nu are nimeni ce sa-ti recomande pentru ca tu refuzi sa faci principalul lucru care este necesar pentru a obtine rezultate: sa muncesti. Daca vrei rezultate rapide, viseaza in continuare, pastila aia magica pe care o vrei tu nu s-a inventat inca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Rezultatele vin greu, iar eu nu am timp sa astept rezultatele."
Dar de ce nu ai timp ai 70 de anilaughing sa mori azi maine, ce te grãbeste.
Dacã vrei sã sti adevarul crud, rezultatele bune apar in 2 ani nu 2 luni, imi pare rãu sa te dezamagesc iar dupã sunt si mai putine, cu cat tragi de mai mult timp cu atât pui mai greu.
Dacã esti incepator iti recomand programe full body sau upper/lower sunt mult mai bune ca spliturile pe grupe adicã, doar te trag in jos astfel de programe.
Iar la mâncare mananca multi carbohidrati cartofi, paste, cereale, lapte
Grasimi arahide, nuci, alune, ulei de masline.

Nu are rost sa iei "proteine" tu ai nevoie de calorii, cel mai bine ai lua ‘unt de arahide’ 350g are vreo 1500-1700kcal daca iei din el in jur de 500-1000kcal zilnic + 3 mese poti ajunge usor la 3000-3500kcal, nu ar fi bine nici sa treci peste atatea calorii daca vezi ca pui grasime prea multå o lasi mai moale.