| wint3rfight a întrebat:

Joc fotbal destul de bine driblez, pasez dar la sut sunt... adica dau tare, cu efect dar nu prind poarta... Cum pot face sa sutez si eu mai bine?

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Simplu. Repetitia e mama invataturii. Chiar daca e vorba de suturi la poarta.
Fa-ti o poarta. Pe care sa o ai zi de zi la indemina. Asta pentru ca va trebui sa o ai ceva timp in vizor in fiecare zi. Adica sa iei o minge, sa ochesti poarta si sa tragi la ea. La inceput, descurajant poate, ca nu o vei nimeri de fiecare data. Dar fa-o zi de zi. O data, de doua ori, de zece ori, de 50 de ori. Cit mai mult. Daca statistica ratarilor va fi la inceput una mare, vei vedea ca, exersind, in timp, dupa saptamini de zile, vei capata precizie, vei stii cum sa sutezi ca sa trimiti mingea inspre poarta cit mai precis, incit procentul ratarilor vor scade simtitor. Iar dupa luni, sau ani de zile, vei ajunge sa fii invidiat pentru precizia suturilor tale. Insa trebuie sa fii perseverent in asta. Sa insisti, sa cauti ca fiecare sut sa fie cel mai bun cu putinta.
Nu uita, antrenamentul e cel ce face diferenta intre un sportiv mediocru si unul de clasa. Succes! Sunt sigur ca poti reusi!

1 răspuns: