|

Salut TPU, mi-as dori mult sa merg la sala, am fost o luna in vara, acum as vrea sa ma tin serios de treaba dar am scoala si autobuzul din sat merge la 7:20 si pleaca din oras la 14:20 si nu pot ramane dupa ore, o idee ar fi sa merg cu bicicleta dar daca stau la sala o ora plus drumul dus intors inca o ora 2 ore s-au dus plus ca e mai greu cu bicicleta. Coi ce parere aveti?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde in ce clasa esti. Daca esti in clasa a IX-a, sau a X-a, nu cred ca este o problema faptul ca ajungi mai tarziu acasa, insa in clasa a XI-a si a XII-a deja devine o problema deoarece va urma sa sustii examenul de bacalaureat in curand. Un alt factor foarte important ar fi motivatia si dorinta ta. Daca chiar iti doresti sa transformi sala intr-un hobby / o activitate relaxanta, cu singuranta merita efortul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut
Daca nu ai multe teme, si timpul iti permite sa iti aloci durata drumului cu bicicleta pana la sala, poti sa o faci. Dar vine iarna si va fi mai greu de acum. Totusi, eu iti recomand sa mergi cu bicicleta pana acolo pentru ca daca tii bicicleta pe greu pana acolo, vei face practic un exercitiu pana acolo, si va fi in avantajul tau pentru ca practic vei fi deja incalzit intr-un fel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Autostop

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează