| anisoara1609 a întrebat:

Nu demult m-am cintarit si am observat ca an 45 kg la 140 cm. Vreau sa slabesc dar nu imi plac sporturile si mincarea este imposibil de micsorat. Daca stiti ceva Dau funda la raspuns concret si natural care ma va ajuta sa slabesc cu 5 kg

Răspuns Câştigător
| hgcl a răspuns:

Daca nu iti place nici un fel de sport, iti recomand o simpla plimbare cu bicicleta, sau o simpla plimbare pe jos prin parc. Cea mai mare grija sa ai la alimentatie, incearca sa te abti de la dulcuri si zaharoase. Ma gandesc ca iti place sa gatesti, probabil ca ai si un cantar de bucatarie cu care iti cantaresti ingredientele, foloseste-te de el in mod inteligent si cantareste-ti mancarea, incearca sa manaci usor, carne de pui de preferat fiarta, mazare (care este foarte buna in diete), fasole, linte, etc. Iti faci un jurnal al alimentelor unde iti scrii ce ai mancat dimineata, de exemplu:
- 200 de grame de mazare verde boabe (Kcalorii-192, proteine- 16, 8 g, lipide-1g, carbohidrati-28g)
-100 de grame carne de gaina (kcalorii-142, proteine-21g, lipide-6g, carbohidrati-0g
-50 de grame paine neagra ( kcalorii-121, carbohidrati 25g, proteine-4g, fibre-3g)...
Si sa iti scrii intr-un caiet informatiile nutritionale ale alimentelor pe care la mananci intr-o zi si cu timpul scazi caloriile pana ajungi la o medie de calorii care te-ar ajuta sa slabesti. Pe saptamana este indicat sa slabesti intre 400-700 de grame. Bafta!

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si fara sport si fara dieta nu ai cum slabi, ba chiar esti predispusa sa te ingrasi si mai tare

| OoBunnyoO a răspuns:

Incearca sa mananci mai putin si mancaruri mai usoare, precum salatele.
Nu incerca diete, mananca ce iti place, dar in cantitati mai mici.

| vladionut94 a răspuns:

Daca nu iti place sportul lasat pagubasa pentru ca ori cum in viitor daca nu faci sport o sa te ingrasi mult mai mult
ironic vorbind la 140cm ar trebuie sa ai 30 kg sau 28 punete pe slabit rolling on the floor

| Vladut650 a răspuns:

Si cum vrei sa slabesti? Stand in casa si mancad cartofi prajiti cu snitele? Copii mici vor si ei sa slabeasca dar nu le place sportul.

| aurelian087 a răspuns:

Singurele metode de slabire sunt sportul si dieta, pe care tu le refuzi. In cazul de fata este posibil ca in scurt timp sa mai adaugi inca 5 kg la poponeata.

| Adela13 a răspuns:

Eu iti spun sincer ca cel mai bine este sa faci sport, dar daca nu vrei atunci cafeaua verde o sa te ajute! Dar ai mare grija slabesti mult de la ea, poate o sa slabesti mult mi mult, informeaza-te mai mult de pe internet. Funda? puppy dog eyes

| Ayliisce a răspuns:

Pai ai putea încerca diete eu am folosit dieta daneza și am slăbit 3 kilograme pe saptsăptămână.