| diannna38 a întrebat:

o sa va spun meciurile de aseara de la Elimination chamber 2013 showul a inceput la 2:30 dimineata si s-a terminat la 4:00 dimineata. Acum spun meciurile si rezultatele meciurilor:
Pre-Show : Tensai & Brodus Clay vs Cody Rodes & Sadown: wins Team TENSAI
Alberto Del Rio vs Big Show wins Del Rio prin cedare
The Miz vs Antonio Cesaro wins Cesaro prin DQ
Elimination Chamber Match SmackDown (anul acesta numai un meci a fost in cusca de 6 tone pentru ca The Rock sa batut cu CM Punck pentru centura) Elimination Chamber Match wins Jack Swager
John Cena, Sheymus&Ryback vs The Shield wins Shield by pinfall
wwe championship match The Rock vs CM Punck wins The Rock by Pinfall
Aceste or fost meciurile de anul acesta sa nu uitati WrestleMania 29 pe 7 aprilie 2013 In New Yorck City

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Sadown, Cody Rodes, Sheymus, New Yorck " - Yo. laughing

" anul acesta numai un meci a fost in cusca de 6 tone pentru ca The Rock sa batut cu CM Punck pentru centura " - Anul ăsta a fost un rahat, fiindcă " marele " The Rock a stricat totul prin prezenţa sa. El nu mai poate duce un meci nici măcar 1 vs 1, era normal să nu accepte unul în 6, într-o cuşcă.

Apropo, mulţumim pentru rezultate, adică, e bine să ştii că evenimentul s-a terminat luni dimineaţa, iar tu ne spui rezultatele vineri.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ok.Si noi ce trebuie sa facem in acest caz? Sa te mai invatam putin numele oraselor in engleza?

| diannna38 explică:

Dar si Cm Punck la Royal Rumble a fost prost de de iau platit pe shield sal treaca prin masa asa pastra si centura si nu era meciul de la inceput dar pe Punck il manca in cur cai prost la Elimnation Chamber a vrut sa-l faca pe The Rock KO cu un scaun dar The Rock la oprit si a luat Punck in gura un Rock Bottom si un Piple Elbow si The Rock a ramas cu centura si a schimbat-o si a facut-o al cum fel. Si Cena a fost prost aseara si-a pus intr -un meci biletul catre WM 29 cu Cm Punck la Rawul de vineri. Si Vineri va fi cel mai funny meci dintre toate Vice Mchmon vs Paul Heyman daca castiga meciul Vice va fi concediat Punck si Heyman si daca castiga Heyman Vice Mchmon il lasa pe Brock Lesnar sa se bata cu Triple h la Wrestle Mania 29