| Alexandru250201 a întrebat:

Stiu ca suna putin ciudat dar ce alimente sa ma ingras pentru a pune masa musculara, nu fast food?

Răspuns Câştigător
| AlexSalling a răspuns:

Nu-ti recomand alimente sa te ingrasi. Stii? Daca esti slab, destul de, si ai vrea ca corpul tau sa faca o masa musculara mare, poti sa pui vreo 30-40 de kilograme pe tine(cu fast food) si sa incepi cu sala, dar sa nu mai mananci alimentele de care le-ai folosit pentru ingrasare. Altfel muschii nu se dezvolta. Nu ai ce manca ca sa castigi masa musculara de la sine, toti am fii Arnold Schwarzenneger daca ar fi asa simplu. Te ingrasi 40 de kile, dupa incepi cu sala si la-si fast food, pizza, ce mai este si castigi masa musculara. Nici prin cap sa nu-ti dea sa iei suplimente, nu vrei un corp musculos dar deformat. Ca-ti ani ai?

| AnastasiaK a răspuns (pentru AlexSalling):

Tu ai scris la misto aici, nu? laughing Pentru ca eu nu concep posibilitatea ca cineva sa abereze in felul asta sau sa faca astfel de greseli gramaticale laughing

| AlexSalling a răspuns (pentru AnastasiaK):

I-am raspuns. Nu poate manca ca sa faca masa musculara. Punct.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexSalling):

1. Esti complet idiot, eu am ajuns la 46 in brat + fac tractiuni cu 30 kg legate de mine la o greutate de 95 kg mancand multe proteine si facand sala

2. Alimentatie+antrenament+odihna, fara una din astea 3 nu pui muschi. Si alimentatie inseamna sa mananci mult, dar NU pizza si fast food

3. Sullimentele de deformeaza? Cretinitatea asta de unde ai scos-o? Ia arata-ne un articol medical care demonstreaza asta.

Esti doar un COPIL PAMPALAU care isi da si el cu parerea, nu?

| AlexSalling a răspuns (pentru Cosmin86):

Dragule, daca nu intelegi un raspuns sarcastic, tu il iei pe bune. N-am idee cine i-a spus lui ca poate manca si castiga masa musculara, cu alimente, fara sala. In alta faza, nu sunt un copil, dar vezi, asta-i Romanul la care ii place sa se i-a in gura.

| Alexandru250201 explică (pentru AlexSalling):

17 ani

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Proteine dar trebuie sa faci si exercitii cu greutati sa-ti dezvolti masa musculara

| Cortex a răspuns:

Suna foarte ciudat si aici avem doua variante.Ori ai formulat gresit intrebarea, ori locul tau nu e in libertate.

| Alexandru250201 explică (pentru Cortex):

Prietene ma cunosti cumva de ai ajuns la aceasta premiza? Sau tu esti genul ala de persoana care vorbeste aiurea? Du-i d'aici ca mi scarba de oameni ca voi... E o intrebare, buna, proasta raspunde la ea, daca nu taci

| Cortex a răspuns (pentru Alexandru250201):

Pe cine sa duc de aici si unde? Ti-as raspunde cu drag, dar nu stiu la ce.Cred ca tocmai ai ales una din variantele de mai sus.

| RAY a răspuns:

Alimentele nu cresc masa musculara, indiferent de ceea ce manci

| siriusblack98 a răspuns:

Nu iti sugerez sa apelezi la junk-food (fast food si alte produse in care intra si cele de patiserie, pateuri cu branza care-s pline de ulei etc) pentru a-ti lua caloriile necesare.Ca sa dezvolti masa musculara odata cu o ''dieta'' bazata pe carne,oua,lapte, branza, nuci, migdale, banane trebuie sa ai si un antrenament dedicat dezvoltarii masei musculare.Acum,dezvoltarea masei musculare ca si cea a sistemului osos mai tine si de genetica diferentiind de la om la om.

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin10507 a răspuns:

Ai inteles gresit happy
Trebuie sa mananci foarte mult dar gen fara grasime.De exemplu doua portii de piept de pui cu piure (asta fiind doar una dintre mese pe zi )

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Cosmin10507):

Si tu ai inteles la fel de gresit ca si el laughing. Grăsimile sunt printre cele mai importante, cum sa renunte la ele când ele reprezintă sursa de energie a corpului uman? Cum sa renunte la ele ca ele ne ajuta pe noi băieții cu nivelul testosteronului?