| Alexandru250201 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati cu ceva. Cum fac sa ajung sa fiu mai bun la fotbal cu eram inainte, adica pase, sut, dribling, viziunea jocului etc. Joc fotbal de la 8 ani si acum am 17 ani si parca joc de ieri, sunt stangaci rau, nu mai stiu sa fac o preluare ca lumea, de sut nu mai zic, la dribling parca ma incurc in minge sau intru in adversar cand vreau sa-l depasesc. Si calitati as avea, pot sa iau mingea de unul singur, pase, sut, demarcare. Vreau sa ajung iarasi bun si nu stiu de unde sa incep, vreau sa fiu de exemplu tipul ala pe care toti il vor la ei in echipa, sa fiu ales primul, sa se bazeze pe mine echipa.
Stiu ca suna prostesc si imi cer scuze dar cum pot sa-mi imbunatatesc jocul din toate privintele?
Dau si funda!

Răspuns Câştigător
| iKireS a răspuns:

Sa joci foarte des, asa iti reintri in forma. Cand eram in Romania eram super bun, mereu eram ales primul si imi bateam joc de toti la fotbal, insa am plecat in alta tara, am inceput sa joc foarte rar si acum nu sunt nici 10% din ce eram stiu ca pot mai mult insa nu mai joc cum jucam odata. In Romania in fata portii nu ratam niciodata acum dupa o pauza lunga cand imi da cineva pasa dau peste poarta majoritatea timpului. Trebuie sa joci pana iti reintri in forma la fel ca jucatorii care au fost accidentati perioade mai lungi. nu vor fi niciodata la fel de buni cum erau inainte sa se accidenteze pana nu joaca sa isi revina. Sper ca te-am ajutat! Multa bafta.

1 răspuns:
| marian878 a răspuns:

Părerea mea este ca trebuie sa te antrenezi mai mult, sa te concentrezi și sa exersezi de mai multe ori o schema sau o preluare, sper ca Îți va fi de ajutor, măcar un pic. Bafta