| Alex442 a întrebat:

Vreau sa imi dati un program de antrenament pentru acasa si alimentatia pentru dezvoltarea muschilor. FUNDA!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| EMike a răspuns:

200 flotari/abdomene zilnic. ( Nu conteaza cate faci o data, e important sa fie 400 pe zi ). Carne de vita inainte cu 45 minute de a te apuca de ele. Carnea de vita trebuie sa nu fie prea facuta. Doar cat sa o poti mesteca/inghiti. Iti faci un sandvish cu paine integrala, ceapa si 2 frunze de salata. In rest consuma fructe, poti consuma si legume dar sa nu fie fasole/linte/mazare.

| johnstone a răspuns (pentru EMike):

Am rugamintea sa nu mai induci oamenii in eroare. Pentru a creste masa musculara trebuie sa se asigure cel putin 2g proteina / kg in fiecare zi. Acest flux trebuie sa fie constant. Pentru rezultate optime se recomanda 3, 5g / kg zilnic. Corpul absoarbe 35g / 3 ore deci cel putin 5 mese sunt obligatorii. 2 mese trebuie sa fie din concentrat. Proteinele se iau dupa antrenament si niciodata inainte! Imediat dupa antrenament se administreaza un shake ce contine contrentrat proteic si un carbohidrat cu absorbtie rapida (dextroza, glucoza). Te rog pe viitor sa te abtii de la alte sfaturi legate de nutritie.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru EMike):

400 de abdomene pe zi? laughing esti...incredibillaughing de ce sa nu consume fasole? din cate stiu contine proteine big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru EMike):

Tu esti IDIOT?

| Wehes a răspuns (pentru EMike):

Doamne Sfinteee angryangry
Mai sunteti multi prosti dinastia?!