anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, vreau sa ma apuc de kickbox dar vreau înainte cu o luna sa fac niște exerciții care m-ar ajuta la acest sport. In trecut n am fost cel mai bine pregătit fizic și in prima ședință de kickbox m-am accidentat la umăr asa ca vreau sa incep iar dar mai pregătit, ce fel de exerciții îmi recomandați?

Răspuns Câştigător
| Salut2020 a răspuns:

Iti zic sincer, eu in prezent fac Box, in urma cu 3 ani faceam KickBox
si chiar si acum mai fac febra musculara, la tine situatia cu umarul cel mai probabil o sa presupun ca ti-a sarit cand ai dat cu pumnul, aici nu este o problema neaparat legata de conditia fizica cat de tehnica de lovire, tine cont ca sunt luptatori care au fost si campioni si au patit macar de 5 ori sa le sara umarul sau sa se accidenteze la umar.
Ai putea incerca tractiuni si flotari pentru a intarii si bratele si umerii dar cum am mai zis asta nu inseamna ca nu o sa te accidentezi.Decat sa faci exercitii de capul tau mai bine revin-o in grupa cat mai repede, asa ar fi cel mai bine, peste o luna cand ai fi vrut sa te reapuci iti vei multumii ca te ai apucat mai devreme. Salut!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută BillyBlanks TaeBo pe Youtube. Eu de la el lucram exerciții în trecut.

Negruțul ăla mi s-a părut cel mai fain cu cele mai faine exerciții basic. Probabil să se preteze și pentru kickboxing happy

Dacă nu, mai caută pe Youtube, altceva, acum a luat amploare și mai mult.

| RosuBradboss a răspuns:

Sa te arunci in orice fel de apa mai mare de 10-15 metri cu un bolovan la gat