| Anonim2452333312 a întrebat:

vreau sa va intreb ceva, mi-am dat comanda de niste batoane proteice deoarece m-am apucat sa fac acasa exercitii, va rog sa-mi spuneti daca este bine sa le iau daca fac antrenament acasa si daca sunt daunatoare ca asa am auzit de la altii! Mersi anticipat Am 16 ani

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Batoanele proteice sunt doar niste gustari (ca orice alte batoane) cu ceva mai multe proteine. Deci nu, nu dauneaza mai mult decat ar face-o orice alt baton din comert (ba, chiar, in functie de firma, ai sanse sa aiba ingrediente mai okay).

Acum ca am lamurit ce sunt batoanele astea, hai sa lămurim si ce NU sunt: NU sunt formule magice de crescut muschi cum se pare ca au impresia multi.

Ceea ce banuiesc ca vrei tu, adica masa musculara, se realizeaza prin MERS LA SALA (deci nu antrenament acasa) si alimentatie corespunzătoare (care da, trebuie sa fie bogata in proteine ca sa se refaca muschii carora le produci microleziuni LA SALĂ prin antrenament CU GREUTĂȚI).

4 răspunsuri:
| gurzungs2004 a răspuns:

Crede-ma,batoanele alea sunt daunatoare pentru sanatatea ta.Ti-as recomanda sa nu consumi prea multe,,E-uri,, si sa mananci cat mai multe fructe,legume si ce-ti mai face mama ta de mancare.(stiu, la inceput e mai greu, dar ai sa te obisnuiesti pe timp, depinde de personalitate)
Mai ales cu invatatul, zi ca ai tot timpul din lume.Nu te stresa ca nu e sfarsitul universului btw.
Te stresezi/agiti=nu memorezi informatia(trebuie sa fii f. concentrat, fara sa fii distras de electronice sau ce mai ai tu in inconjurul tau )
N-ai nutritie=nu poti invata
Prea mult zahar=Te agita prea mult.(in cazul asta sunt batoanele proteice, si nu opta pentru cafea daca esti odihnit, crede-ma ca nu vei dormi la noapte si vei fii mai obosit urmatoarea zi).
Sper ca te-am ajutat, si iti urez multa bafta la invatat! Peace happy!

| Cosmin86 a răspuns (pentru gurzungs2004):

DE CAND se recomanda pentru masa musculara sa mananci "cat mai multe fructe, legume"? Nutritia pentru masa musculara se bazeaza in primul rand pe PROTEINE, apoi pe grasimi sanatoase, carbohidrati complecsi, etc.

| Anonim2452333312 explică (pentru Cosmin86):

Astept un raspuns concret de la tine ca am vazut ca chiar te pricepi cu fitnessul

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonim2452333312):

Atunci stii deja parerea mea despre antrenamentul acasa happy

De batoane ti-a raspuns AnastasiaK