| Zippy a întrebat:

Vreau si eu niste exercitii de marire a bratelor(biceps, triceps, antebrat etc), dar pot folosi doar 2 gantere de 5kg.Nu pot merge la sala pentru ca inca nu am 17 ani si nu vreau sa nu mai cresc de acum.Astept raspunsuri urgente!

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut pritene. E un mit cu crescutul, vei creste si inca foarte bine daca tragi de fiare. Alta e problema tipul de antrenament pe care-l alegi, va determina daca vei creste sau nu. Eu iti recomand sa nu folosesti haltere, gantere, tractiuni, flotari si diverse aparate, pot ajuta chiar sa te inalti.

Determina ce tip somatic esti : ectomorf, mezomorf sau endomorf si creaza-ti programul dupa stilul tau.

Ia niste suplimente nutritive si nu asculta barfa asta despre faptul ca nu sunt bune, sunt doar minciuni ale celor care nu vor sa cresti. Utilizate intr-un mod coerent si inteligent vei ajuge sa cresti in forta si masa musculara. Iti sugerez sa citesti articolele de la sectiunea antrenamente, suplimente si alimentatie de pe site-ul acesta : http://www.getfit.ro/.
Foarte bune sfaturi si completeaza ceea ce am spus si eu nu numai, e un sfat al unor profesionisti (dedicati de-altfel).

Multa bafta si nu-ti fie frica de inaltare!

App nu creste doar bratele, ca o sa arati deformat. Fa flotari (fara sa exagerezi) si tractiuni. (pe site-ul care ti l-am dat sunt videoclipuri pentru fiecare tip de antrenament pe care doresti sa-l afli).

2 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Cu greutati mici si repetari multe te vei fibra! ca sa cresti in masa trebuie greutati mai mari si mancare adecvata! bafta!