| RatuscaCeaUrata a întrebat:

Salut
Vreau sa va intreb cateva chestii de fotbal
1. Eu m-am lasat de fotbal, pentru ca pur si simplu mi s-a dus tot chefu' cand a venit un alt antrenor care nu-mi placea absolut deloc antrenamentele care le facea, insa, acum tot la aceeasi echipa, ma cauta un alt antrenor pentru a ma duce acolo.
Insa, si inca un antrenor de la alta echipa ma cauta, ideea e ca nu sunt echipe " mici ", sunt echipe destul de renumite in Bucuresti.
Incep sa cred ca am potential, si aproape toti antrenorii la echipele care-am fost m-au "laudat" intr-un fel anume, pentru ca ma descurc de ok pe postul de Atacant.
Eu asta cred, ca am potential, si as fii fraier daca n-as continua cu fotbalul.
Dar. voi ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| 03Didy03C a răspuns:

Pai gandeste-te asa! Ce simti cand joci fotbal? Simti bucurie, mandrie sau simti ca o faci dor ca trebuie! Daca te lauda inseamna ca le ai laughing si daca simti macar una din primele 2 de mai sus pe care ti le-am enumerat inseamna ca ar trebui sa te reapuci dar nu la acelasi antrenor pentru ca daca te-ai lasat si "ti-a pierit cheful" din vina asta, inseamna ori ca nu stie sa faca antrenamente ori ca pur si simplu nu ii tolerezi modul lui de a antrena si nu e bine nici una nici alta happy. Eu zic sa te reapuci! Una mi se pare un sport frumos si gandeste ca daca esti atat de bun poti ajunge mai sus! Nu esti fraier daca te lasi, acum doar ce simti tu! Decizia ta! Ok?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai mare dreptate.

| Maree1 a răspuns:

Daca crezi ca ai potential si esti bun continua, dar daca nu iti plece un antrenor si stilul lui nu trebuie sa te lasi. aici ai gresit!