| Wexx a întrebat:


Eu sunt portar la fotbal, la o echipa foarte slaba spun eu nu are rost sa ii dau nume.
Eu sunt un portar capabil sa apar suturi care pot pune mari probleme,am reflexii foarte bune, am 1, 75 la 15 ani, am o saritura in inaltime foarte mare si sunt foarte vigilent.Eu ma consider un portar mediu, iar prietenii chiar imi spun ca ma descurc bine si ca am reflexii foarte bune.
Eu nu ma consider un portar extraordinar, dar nici nu pot spune ca nu cunosc ceea ce fac.
Problema mea este ca pasiunea mea si „talentul" pentru acest post nu o vede un antrenor de la o echipa destul de buna unde sa ma duc ca sa am un viitor in acest sport adica fotbal.Ce as putea face? Se dau probe pe la echipele mari din alte orase sau cum sa procedez? Exista academii de portari sau echipe care cauta portari an 2001 la 1, 75? Imi doresc enorm sa ajung un portar la o echipa care sa ma poata lansa in fotbalul profesionist. Daca unul dintre voi este din intamplare antrenor, sau are cunostinte de antrenori sau echipe care cauta portar sau ma rog orice alt ceva legat de viitorul meu ca portar la o echipa buna de juniori sa ma anunte si pe mine.
Dau funda+vot! Multumesc!

1 răspuns:
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Pasiunea mea, nu e fotbalul. Dar probabil va trebui sa dai probe la echipe mai bune. Asta ar fi o sansa ca antrenori de la echipe mari sa te vada. Aici totul merge pas cu pas, nu intri deodata la o echipa mare.
Am mai vazut si anunturi cand vin antrenori anual prin orase si recruteaza copii talentati. Urmareste orice varianta.