| Jackpot2 a întrebat:

1)Cam cât costa abonamentul de la sala?
2)Abonamentul este săptămânal sau lunar?

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Depinde unde faci ce conditii sunt, daca faci cu antrenor personal poate sa coste si 500-1000 de euro in functie de ce program face acela si mai ales ce palmares are el, ca una e sa faci cu nea costica care are un certificat de personal training ca a facut un curs si alta e sa faci cu un multiplu campion national, european la culturism.
La sala la care eu ma duc costa 120 de lei pe luna abonamentul, sunt sali si cu 75 lei pe luna pe aici, cum sunt si abonamente la 200 sau 500 de lei, depinde de multi factori.
Am vazut acum cativa ani de zile o sala in Ilfov chiar pe la intrare pe acolo care costa 1200 de lei abonamentul/luna.
Abonamentul se face de obicei lunar, cred ca se mai poate face si pe 2 saptamani si se poate plati si zilnic un antrenament de exemplu.
Majoritatea salilor din Romania costa intre 100-150 de lei pe luna, aici intrand si cardio,masaj,sauna fiecare ce servicii in plus are sau nu are, unele au sauna altele nu etc
Nu vorbim de salile de exceptie care au tarife mari or fi cazuri izolate in care tot felul de antrenamente cu instructori si traineri specializati pot ajunge mii de euro pe luna, dar acela nu este tipul cu care ne-am obisnuit la salile de forta : gantere, haltere, cardio etc acolo sunt niste aparate si exercitii speciale care necesita un altfel de personal calificat, mentionez doar niste cursuri cum sunt cele de kangaroo jump, tae bo, pilates si fel si fel de alte programe sportive care se platesc per sedinta etc

| RoCkKiD a răspuns:

Depinde de unde esti si ce fel de abonament vrei si ce dotari are sala la care mergi. Poate fi intre 50 si 500 de lei.

Daca vrei abonament cu acces nelimitata tinde sa fie mai scump dar realitatea e ca iti ajunge unu cu 12 intrari pe luna ca nu mergi tu mai des.

| siriusblack98 a răspuns:

Abonamentul este lunar.Pretul depinde de la sala la sala.Am una in apropiere care tarifeaza 150 lei/luna.Alta mai in centru 300 lei/luna.Sincer o prefer pe aia mai ieftina.Nu din cauza pretului ci mai degraba pentru faptul ca este mult mai putin aglomerata.Nu stai la coada la fiecare aparat.

| Reghqen a răspuns:

Costa în jur de 200 de lei la lună.

| Goddessss a răspuns (pentru Reghqen):

Mult prea scump. La mine in oraș, abonamentul este de 90 de lei pe luna si poți sa faci sport oriunde iti dorește sufletul.

| Reghqen a răspuns (pentru Goddessss):

Depinde de localitate.

| ruddy a răspuns:

La o sala premium un abonament incepe de la 170 lei doar fitness (fara bazin inot, trx, etc)
La o sala mica intre 80 - 140 lei.
Daca nu ai mai facut sala pana acum ai 2 variante :
- Iti iei un antrenor personal ( 500 lei luna aprox )
- te uiti pe yt, sau in diverse reviste pentru a invata sa lucrezi la aparate.
Trebuie sa stii sa lucrezi la aparate, pentru a nu avea probleme cu spatele, sau sa risti anumite acidentari.