| Mijai9050 a întrebat:

Dau funda! Ce exercitii imi recomandati sa fac? Am 15 ani, 1.85 si 95kg.
Mananc urmatoarele lucruri:
Dimineata nu mananc nimic, dar vreau sa incep cu un iaurt, un ou fiert, etc.
La pranz mananc 100-150g de supa/ciorba alaturi de un snitel/un cascaval pane/s-a.m.d [fara nici un pic de paine].
Seara mananc un piure/niste cartofi la cuptor/orez/oua cu branza, smantana, unt/fasole/legume la cuptor/etc [undeva la 200-350g] + 1-2 felii de pepene,un iaurt cu fructe, etc.
Tin sa mentionez ca nu tin nici un fel de regim, atat mananc eu. Nu mananc paine, mamaliga. Dimineata mananc la 8-9-10 cand ma trezesc, pranzul il iau la 12-13 si seara mananc pe la 20-21 si ma culc la 01, 02, 03, 04.
P.S: Majoritatea grasimei o am la burta si la inceputul picioarelor[de langa bazin].
Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Voi sunteti noua generatie pui de Crevedia, care la 15 ani aveti statura si greutatea unui om de 40 de ani.
Ce sa iti recomand sa faci sport doar ca sa slabesti, ca vad atatia care au 1.90 si 100 kg si nu pot ridica un sac de 50 kg
Eu zic pana pe la 20 de ani sa faci miscare multa si sa nu te gandesti la sala, nu de alta dar iti va afecta timpuriu articulatiile cu toata incalzirea de riogoare facuta ca la carte! De ce? pentru ca articulatiile tale sunt in formare nu-s cartilajele in faza completa sa ma exprim asa neacademic.

| Mijai9050 explică (pentru Simpatic):

La sala nici nu ma gandesc pentru ca am inteles ca stopeaza cresterea in inaltime iar eu sunt in continua crestere..cresc cu cativa cm pe an.

| Adry05 a răspuns (pentru Mijai9050):

Nu stopează creșterea decât dacă ridici greutăți prea mari în mod constant, cardio faci liniștit/ă

| Adry05 a răspuns:

Mai bine înlocuiești cina cu micul dejun... mai bine mănânci la începutu zilei decât la sfârșit. tu nu mănânci dimineața și seara simți foamea și bagi, greșeală mare. în rest nu mănânci prea mult dar probabil că nu faci sport. nu văd fructe deloc și legume. MAi bine iei un iaurt natural și bagi tu fructe în el decât să mănânci porcăria aia de „iaurt cu fructe" care numa iaurt cu fructe nu e

| Cosmin86 a răspuns:

Ce obiectiv ai? Sa cresti in greutate, sa scazi, sa pui masa musculara, etc?

| Mijai9050 explică (pentru Cosmin86):

Eu as prefera sa scad in greutate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mijai9050):

Cu asta trebuia sa incepi, cu obiectivul.
Cea mai buna metoda pentru slabire sunt exercitiile pentru masa musculara. Un antrenament intens de 1 ora pentru masa musculara iti accelereaza metabolismul pana la 72 de ore (adica urmatoarele 3 zile corpul tau arde mai multe calorii stand degeaba).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dieta cu lămâie. Tai lămâia în două și o storci în ochi până nu mai vezi frigiderul.

| Anonima163333 a răspuns:

Fa sport și mănâncă cum mănânci.Fii foarte atent câte calorii consumi într-o zi. Dacă mai ai nevoie de informații, o sa te ajut cu drag!

| marinescub701 a răspuns:

Exista diverse aplicatii pentru slabit, eu foloses Fitify, una pentru intinderi si una pentru picioare si fund, in combinatie cu una pentru abdomen ar trebui sa fie bine, daca nu vrei sa iti pierzi timpul cu atatea, le poti face doar pe cele pentru zona fundului+picioare si abdomen.
Sau: plimbari, clasicele abdomene, genoflexiuni, un alt exercitiu ok ar fi acesta: stai intins pe spate, cu picioarele drepte, cu picioarele la nivelul solului, apoi le ridici in mai multi timpi pana ajung sa fie perpendiculare cu corpul, iar la coborare proceddezi la fel. Eu una fac pana la 5 (ridici intr-un singur timp, cobori in 1, ridici in 2, cobori in 1... ridici in 5, cobori in 1, apoi ridici in 1, cobori in 2 si tot asa).

Foarte important: nu sari peste micul dejun, acesta ar trebui sa contina si carbohidrati care iti vor da energie in restul zilei; dupa exercitii, bine ar fi sa consumi proteine; nu manca prea mult seara si stabileste o ora limita (5, 6,7) astfel incat sa mai ai vreo 2 ore de activitate in afara patului); dupa fiecare masa fa o usoara plimbare pentru ca alimentele sa se aseze mai bine in stomac, ajuta la digestie si impiedica depunerile de grasime; adopta un program de somn ceva mai ok