|

Salutare tuturor, am și eu o întrebare, tracțiunile la bara ajuta la skandarberg? Adică lucrează antebraț și încheieturile(de la mâini și de la antebraț)?Dacă da îmi spuneți și mie cum trebuie să le fac?Dacă e să-mi spuneți și un exercițiu cu care pot câștigă rezistenta la skandarberg.Flotările în pumn ajută la îngroșarea și întărirea pumnului sau datul în pereți?E bine dacă ma antrenez de 3 ori pe săptămână? Adică o zi da două nu? Dar în zilele alea mă antrenez mult vreo o orăUltima întrebare vreau și eu un program săptămânal în care sa lucrez: abdomene, piept, spate, biceps, antebraț, încheieturi, pumni(ceva fără sac dacă e posibil), gambe(genuflexiuni), umeri, trapez anterior(dacă e ceva cu tracțiuni care lucrează și trapezul)Funda la cel mai bun răspuns!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, te ajuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, tractiunile ajuta. Ajuta si mai mult daca le faci cu incheietura indoita.

DAR nu se compara cu izometria.

Pentru skandenberg cele mai bune exercitii sunt cele izometrice: FARA MISCARE.

La tractiuni, biceps cu gantera, etc. la toate tu dezvolti forta dinamica ( ca doar MISTI ).

Skandenbergul este despre forta STATICA ( de-aia cineva poate la skandenberg oameni care ridica mult mai mult decat el ).

Exemplu de exercitiu pentru skandenberg:

- te ridici la bara in 2 maini ( ca la tractiune ) si sus ramai intr-o mana la 90 de grade ( daca nu poti, ramani in ambele maini si legi ceva greu de tine ) si STAI in pozitia aia cat mai mult posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti sa faci acasa, doar la sala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează