| speedtr a întrebat:

Salutari. Adresez aceasta intrebare doar celor cu experienta in domeniu. Fac sala de putin timp si am o alimentatie bine pusa la punct. Cresc in greutate cam 1.5kg pe saptamana. Ideea e ca am foarte multe "cheat meals". Imi iau o parte din carbohidratii necesari din banane si paste. Dar, aici intervine problema, cealtalta parte o iau din paine alba si din lactoza. Obisnuiesc sa imi iau proteinele din iaurt grecesc, branza cottage si ocazional mai beau cate 1l de lapte, deoarece imi e mai convenabil sa beau proteina decat sa mananc un piept de pui spre exemplu. Credeti ca e ok sa continui asa? O sa imi afecteze pe viitor cresterea in masa musculara? Sau si mai rau, sanatatea? Pe final vreau sa spun ca imi e scarba de tot ce consta in faina integrala. Paste, paine. Nici ovazul nu imi place, il consum doar in shake-uri in cantitati mici.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Conform celor scrise de tine, intr-un an vei avea greutatea cu 78 Kg mai mare, iar dupa doi ani vei avea cu 156Kg mai mult decat acum (asta inseamna peste 200Kg!).

Daca vrei rezultate corecte, mentine-te la 0Kg diferenta, adica sa-ti pastrezi greutatea constanta!

| speedtr explică (pentru Bula):

Salut, perioada mea de bulk nu va dura nici un an, nici 2 laughing) Vreau sa cresc 4kg pe luna timp de 3-4 luni, apoi sa incep sa trec la cutting.

| Allemando a răspuns:

Salve!
Dieta ta ar trebui să fie echilibrată, câte puțin din fiecare fel de mâncare. Faptul că nu consumi făinoase, paste e un lucru cam rău, dat fiind că acestea ar trebui să stea la baza alimentației.
Pe de altă parte, e foarte bine și te felicit pentru faptul de a consuma produse naturale, bio, cum s-ar zice. Cred că e mai bine să nu mănânci paste și carne decât să mănânci fast-food.
Sper că te-am ajutat!

| speedtr explică (pentru Allemando):

Consum fainoase, dar faina alba, nu integrala.