| Jack9 a întrebat:

Se poate daca am facut prea multe exercitii pentru abdomen sa mi se faca rau sa vomit.

Răspuns Câştigător
| FlappyXXX a răspuns:

Da, se poate, am pățit și eu de 2 ori. Eu fac fitness si stiam ca nu trebuie sa mănanc inainte de antrenament dar e obligatoriu sa mananci cu ceva timp inainte, o oră gen ca sa ai putere sa faci antrenamentele, si sa ai timp sa te odihnesti pana la antrenament.
Doar ca la mine era din cauza ca nu mancasem deloc cu foarte mult timp inainte pentru ca nu aveam timp. Iar la antrenment depun mult efort si instant mi s-a facut rau, am vomitat si cam dupa o ora mi-a trecut.
Si odata am mancat fix inainte de antrenament si tot la fel mi s-a facut rau, dar ti se face rau in special atunci cand folosesti mult abdomenul, adica la abdomene, prins de o bara si ridicat picioarele etc. big grin
Mananca inainte de antrenamentele propriuzise cu aprozimativ o ora, o ora si ceva si inainte sa stai si sa te odihnesti cel putin 30 minute. big grin

4 răspunsuri:
| Lzehxo a răspuns:

Evident, mai ales daca faci sport dupa ce mananci. Duoa ce faci prea mult sport dintr-o data e normal sa ti se faca rau.

| Mrr2000 a răspuns:

Da,se poate. In cazul meu, mi s-a intamplat sa ma doar stomacul foarte tare si sa vomit, dar la scurt timp am aflat ca am apendicita.

| franciscintaiul a răspuns:

Da, mai ales dacă faci exerciții fizice după masă. Dacă faci prea mult, peste puterile mușchilor tăi de asemenea apare greața ca urmare a suprasolicitării.

| musicislife3 a răspuns:

Daca faci sport dupa ce mananci e normal, trebuie sa astepti maxim 1 ora dupa ce mananci sa faci sport doar.