| djdjdj a întrebat:

Stie cineva cum se procedeaza sa faci un abonament la sala de fitness in Germania? din ce am inteles eu, ar fi un card de membru cu care poti trece de acele barieri ca la supermarket. A fost cineva sa ma lamureasca si pe mine mai exact care este procedeul? Nu-mi raspundeti cu mergi acolo sa vezi ca daca stiam limba, nu as mai fi pus aceasta intrebare aici.

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Acuma germană cred ca nu stii, dar engleza cat sa zici "I want a gym membership" chiar nu e greu.

| Dandinelle a răspuns:

Ca sa-ti faci abo tot trebuie sa mergi acolo. Cand esti acolo poti vb cu tipul/tipa de la receptie, iti fac un tur si-ti si arata cam ce abos ar fi si oferta si daca vrei pe loc poti face. cam asa se intampla la fitness first, mcfit si altele mari.
poti sa zici direct: Ich möchte ein Abo, danke (vreau un abonament)

| AlexxGrg a răspuns:

Eu am ales sa platesc lunar 50€, este cea mai buna varianta, in caz de ai o problema in timpul anului se iveste ceva si trebuie sa pleci in țară sau in alt oras de exp gasesti ceva mai bun de munca, vei fi obligat sa platesti abonamentul pana la incheierea abonamentului! Daca platesti lunar vei primi fix aceeasi cartela ca si la abonament! Doar ca platesti lunar, e o dif de 10 euro la luna intre abonament si plata lunara!