| bumbubia2010 a întrebat:

Sunt adolescenta și vreau sa fac sport, însă nu sunt chiar asa slaba, iar din câte am citit pe net, pentru a înscrie un copil la un sport, trebuie sa aiba aceeași calitate fizica precum colegii sai, iar eu sunt sigura ca din toți copiii înscriși, toti sunt slabi. Pot, totuși, sa ma înscriu la un sport după ce mai slăbesc și ma fac în forma acasă?
Nu ma interesează răspunsuri date la mișto, ci acelea care sunt date de oameni care cat-de-cat se pricep.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cat esti de durdulie, ca de esti doar plinuta, nu este inconvenient, dimpotriva, voinat sa fei si ei te primesc la orice sport.

| Ilovedinero a răspuns:

Nu e adevarat, singura calitate fizica de care ai nevoie pentru a te inscrie la un sport este sa ai 2 maini, 2 picioare si sa nu ai probleme cardiace, respiratorii, reume etc.Primul lucru pe care il faci la orice sport este prepararea fizica, adica antrenorii te vor aduce la acelasi nivel cu colegii tai.Nu ai de ce sa te rusinezi sau sa te deranjeze faptul ca nu esti in forma, toti au fost asa, majoritatea si mai rau cand au inceput

| GeaninaGeanina782 a răspuns:

Nu stiu unde ai citit chestia asta, mi se pare penibil! Trebuie sa fii apta ca sa faci un sport anume fara probleme medicale care sa ti puna viata in pericol de la prea mult efort, ce greutate si inaltime ai?