Tu cine vrei sa castige titlul de cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League?

Buna, dragi prieteni!

O noua zi, o noua propunere de a vota unul dintre finalistii din campania “Eu comentator”.  Publicul va decide cine este marele castigator, iar voi va puteti vota favoritul pe www.comentator.eu .

Astazi va povestim putin despre Alexandru Țențu.

Vârsta: 21

Echipa Preferată: Manchester United

Domiciliu: București

Jucătorul Preferat: Marcus Rashford

Ocupație: Student

„Am învăţat să iubesc sportul practicându-l, jucându-mă. Am trecut de la kickboxing, la ciclism şi fotbal, iar acum, atunci când nu alerg după minge, urmăresc Premier League sau scriu despre sport. Am crescut alături de transmisiunile Eurosport. Urmăresc Premier League de mai bine de 8 ani şi nu ratez meciurile celor de la Manchester United, aşa că experienţa oferită de campania Eurosport are o valoare specială pentru mine. Mă simt privilegiat că fac parte din acestă campanie şi sper să învăţ cât mai multe din această experienţă.”

Prezentare video: LINK

2 răspunsuri:
| nirocino a răspuns:

Cristian Ţopescu!happy
Comentatorii noştri în general şi cei care comentează meciurile din Premier League în special, au tentaţia de a se încurca în statistici, calcule şi speculaţii pe care le găsesc pe laptop-ul din faţă şi uită deseori să...comenteze meciul, adică să se concentreze pe ce se întâmplă pe teren, nu în afara acestuia. Aceste "amănunte" fac comentariul fără noimă. Pe cine interesează câte goluri s-au marcat acum 17 ani pe acelaşi stadion cu piciorul stâng sau că un jucător care acum 10 ani a fost coleg cu...Mutu era acum doi ani pe banca de rezerve ca maseur iar insuşi Pep Guardiola mărturiseşte că nu crede că are timp să construiască o echipă de succes la Manchester City, deşi noi vedem cu totul alt meci şi alte echipe! Cine reţine atâtea statistici şi informaţii inutile hărăzite uitării spontane?
Aş recomanda băieţilor noştri de altfel foarte talentaţi, cu dragoste paternă, să asculte comentariile unor meciuri transmise pe Sky Sports, BT Sport sau beIN Sports. Până la urmă omul cât trăieşte învaţă, se perfecţionează şi îşi îmbogăţeşte experienţa.
Ştiu că nu are legătură cu subiectul de faţă dar aş sublinia că nu trebuie urmat exemplul lui Bogdan Socol, care a dat tonul la aceste elucubraţii şi a dus comentariul fotbalistic la rangul de virtute haotică de statistică redundantă.

| Drimmero a răspuns (pentru nirocino):

Cei de pe digisport sunt pur si simplu pe langa subiect de multe ori!
beIN pe varianta de frantuza e caterinca.