| Jeff4Ever4Me1Lov3You a întrebat:

Uitați dau funda la cel mai inteligent răspuns. Mie îmi place sa fiu portar foarte mult ( fotbal ). Dar nu prea știu asa de bine niște tactici adică întrebarea mea este : Cum devin un portar bun? FUNDA CEL MAI RAPID SI BUN RASPUNS!

5 răspunsuri:
| TahionN a răspuns:

Cele mai importante aspecte la un portar sunt viteza de reactie si anticiparea. Le poti dobandi pe ambele numai prin antrenament sustinut. Ca sfat poti lua cu tine un prieten si il rogi sa iti plaseze mingi din locatii si in situatii imposibile pentru. tine si incerci sa le prinzi totusi. Succes mult oricum!

| DoarOumbra a răspuns:

Sa devii un portar cat mai bun? Se numeste antrenament.Si eu sunt portar mereu la fotbal pentru ca mingile parca trec cu incetinitorul pe langa mine si le pot prinde foarte usor.Dar ca sa poti sa aperi at mai bine trebuie sa te antrenezi.Ia-ti un coleg cu tine si mergeti pe teren.In timp ce el exerseaza driblingul tu se antrenezi la penalti, suturi puternice si toate alea(bineinteles tot cu colegu)laughing. Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SIngurul sfat pe care stiu sa ti-l dau si sper sa-ti fie de folos.
1.Atunci cand vine mingea inspre mainile tale apara cu pumnul nu cu mana fiindca ti se poate da peste cap.(asta o stiu de la profesorul de sport, nu iti dau sfaturi inventate in nici un caz laughing!)

Răspuns utilizator avertizat
| conan20 a răspuns:

Fi intotdeauna cu ochii pe minge si intretine-ti reflexele prin antrenament permanent