| Alex351 a întrebat:

Va rog sa imi raspunda cineva la aceasta intrebare.Am 16 ani si 84kg vreau neaparat sa slabesc repede daca se poate. Cine ma ajuta cu un raspuns va rog SERIOZITATE.Multumesc happy!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O alimentatie cat mai echilibrata, combinata cu o activitate fizica moderata, constanta, aceasta este reteta succesului.Rezultatele se vor obtine treptat, in schimb, nu in timp record, dar vor fi rezultate satisfacatoare, obtinute prin metode corespunzatoare. Spre exemplu, poti slabi in jur de 5 kg in aproximativ o luna, fara a-ti asuma vreun risc.
Elimina din alimentatie produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chipsurile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune, migdale, fistic, sau paine.De asemenea, evita pe cat posibil prajelile(contin foarte multe kcal datorita uleiului). In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea in jur de 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare, iar consumata dupa masa, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin. Cea mai importanta, in schimb, este miscarea. 30 de minute de alergare/zi, cu viteza medie, te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.Succes.

4 răspunsuri:
| Geo17 a răspuns:

Sufla-n iaurt. Poate te ajuta!

| firelord66 a răspuns:

Pai pentru inceput nu mai bei sucrui cu acid.Mai bine bei apa.Nu mai mananci paine deloc.Seara manaci salata sau bei un iaurt.Cand ai timp mergi si alergi si faci exerctii.Sau poti sa mergi la sala

| ღtuweetyღ a răspuns:

Pai. poti cumapra ceva sa slabesti..adica ma refer la niste aparate sa te ajute sa slebesti..sau poti sa mergi la sala. funda?smugsmug

| Loloannna a răspuns:

Daca vrei sa slabesti foarte repede încearcă sa nu mai mananci nimic câteva zile, depinde cate kg vrei sa slabesti de ex: 3 zile-3kg in minus, dar daca vrei sa slabesti in timp îți voi da un regim cu care am slabit 40 de kg, dar trebuie sa mananci doar ce scie aici:
Dimineata la 7-8:Un Bol cu cereale chirios cu lapte
Pranz la 10-11: piept de pui sau somon la cuptor cu branzica fagaras
Seara la 4-5: un măr verde sau o portocala
Activitate fizica: te poti duce la sala sau poti face acasa exercitii(ASA cum am facut eu) fac 300 de abdomene si pilates vezi pe YouTube modele de exercitii.,
Sper ca te-am ajutat si nu uita ca trebuie sa mananci doar ce scrie acolo fara nici un adaos de vreun aliment, este un regim inventat de mine cu care am slabit 40 kg si nu uita sa te cantaresti infiecare zi sa vezi cum evoluezi.