anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să ştiu cum se face un pariu sportiv(ex.fotbal),cum iau banii dacă am câştigat, ce am de făcut de la început şi până la sfârşit!

1 răspuns:
| GoldenZenith a răspuns:

Nu ai mai pus intrebarea asta?

Mergi la SuperBet de exemplu si ai acolo oferta zilei de azi Fiecare meci are un cod si o sa vezi ca in dreptul meciului este un fel de tabel cu niste cote pentru ceea ce vrei sa pui tu.

De exemplu ai asa:

1245 Dinamo-Steaua

Si vrei sa pui 1x adica ori castiga Dinamo ori este egal.

Pe o foaie separata scrii codul meciului si 1x (este doar un exemplu)

Cu cat cota este mai mare, cu atat e mai proasta echipa sau sunt mai putine sanse sa se intample ceea ce vrei tu sa pui la meciul respectiv De exemplu la meciul 1245 vrei sa pui solist, adica 1 (castiga Dinamo) si are cota 1, 2 daca vrei sa pui 2 (castiga Steaua) si are cota 3, 45 inseamna ca sunt mai multe sanse sa castige Dinamo decat Steaua, avand in vedere cota.

Treci pe foaia respectiva codul meciului si ceea ce crezi ca o sa se intample avand in vedere cotele. Cauta sa pui cat mai multe meciuri pe un bilet sa ai castig mai mare. Sau poti sa pui si alte cote, nu doar cele mai mici. La sfarsitul biletului o sa scrie cota totala si in functie de ea iti iei castigul.

1- castiga prima echipa
2- castiga a doua
X - egal
Apoi vin combinatiile
1x, "x2
Apoi
Psf1 pauza sau final castiga prima echipa
Psf2
GG marcheaza ambele echipe
1r1 dupa prima repriza castiga prima echipa
Pg1 primul gol e dat de prima echipa
Etc.

Urmaresti evolutia meciurilor tale pe flashscore.ro

In cazul in care biletul e castigator mergi cu biletul la SuperBet (am dat exemplu) de unde l-ai pus si iti ridici banii.

Nu stiu daca m-am explicat f bine si daca am facut greseli, te poti uita pe net cel mai sigur sa te lamuresti. Eu sunt fata dupa cum se vede si am inteles treaba cu meciurile si biletele cat decat, e imposibil sa nu intelegi si tu.