| AvalohAlyn a întrebat:

Vreau să știu dacă are într-adevăr aparatele de vibromasaj gen Vibroshaper sau Tomeless Tools, alea pe care te urci cu picioarele și vibrează tare, au într- adevăr efectele benefice asupra sănătății pe care le zice, adică acestea:






-Poate avea efect benefic asupra cresterii masei musculare
-poate imbunatati circulatia sanguina
-poate imbunatati aptitudinea de echilibru si coordonare
-poate ajuta la regenerarea organismului
-antrenament maxim in interval minim

Aparatul de vibromasaj folosind reflexele corpului va pune muschii in miscare. Va poate ajuta la mentinerea reactiilor reflexe, iar totodata faciliteaza arderea grasimilor si consumul de calorii.

Instructorul pe baza de vibratii lucreaza cel mai eficient cand executati exercitiile din ghemuit sau stand cu picioarele departate va angrenati in miscari toate membrele. In momentul in care aparatul de vibromasaj incepe sa oscileze, muschii se cupleaza automat miscarii pentru a mentine corpul in echilibru. Pot fi setate mai multe nivele de fluctuatii, astfel incat oricine il poate gasi pe cel potrivit insusi.






Acest dispozitiv este ideal pentru orice program de antrenament la domiciliu.
- poate ajuta la arderea grasimilor
- va poate creste performanta musculara
- poate imbunatati circulatia sanguina
- imbunatateste aptitudinea de echilibru si coordonare

Puteti efectua diverse tipuri de antrenamente: exercitii ale intregului corp, gambe, doar cu unul din picioare, miscari din ghemuit sau sezand. Activeaza intregul corp ameliorind senzatia de oboseala si imbunatateste metabolismul. Pe langa exercitii poate fi utilizat si pentru masaj: reduce durerile musculare, imbunatateste circulatia sanguina.


Deci, în realitate, are efectele promise pentru sănătate? Am dat 450 lei pe el dar erau și aparate mai scumpe de acest fel.

Uitați despre aparate că asta sau asemănătoare cu acesta este vorba:


https://m.emag.ro/......DT4VRFBBM/

1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Parerile sunt impartite, apoi in strainatate sunt utilizate cu precautie la cardiaci. Depinde desigur si cat timp faci exercitiile cu ele, apoi si: corpul, dezvoltarea, varsta etc. Numai bine!