| Julyett a întrebat:

Vreau si eu exercitii pentru abdomen care sa dea rezoltate cat mai repede.As prefera sa imi raspunda cei care au incercat. Funda!
Multumesc anticipat happy

15 răspunsuri:
| JokerV a răspuns:

Pai ce scop ai tu definire sau slabire?

| Julyett explică (pentru JokerV):

Slabire

| JokerV a răspuns (pentru Julyett):

Iti zic eu cu abdomene nu o sa reusesti ceva mai bine incearca sa mergi la sala alergi 30-50 min pe zi sau faci bicicleta tot atat si mananci sanatos nu dulciuri in exces nu prajeli si grasimi incearca sa inlocuiesti o masa cu o salata de ex o salata de legume cu bucatele de pui ultima masa sa o ai aprox cu 4 ore inainte de culcare sau ultima masa sa fie la ora 6

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Cea mai buna e bicicleta( bine dar sa mergi in urcare), eu am un abdomen super datorita ei si exercitiile de aici ajuta de asemenea:

http://www.youtube.com/watch?v=9tDZRogSbbU



| Tzukushi a răspuns:

Buna, eu am inceput cura de slabire

am inceput sa fac exercitii pentru abdomen dar si pentru picioare

ideea e sa faci de la multe tipuri

citeste aici

http://www.sfaturilemariei.com/......e-slabire/

| h3r a răspuns:

Genoflexiuni.
Succes!

| xBya a răspuns:

Abdomene! Cele mai cunoscute si cele mai eficiente. Incepe usor, facand 20-30 in fiecare zi, dar nu te forta, chiar daca poti face mai multe, a doua zi vei avea febra musculara si nu vei mai fi buna de nimic. Adauga cate 5-10 abdomene in fiecare zi. In 2 luni ajungi sa faci 200 de abdomene si ti se vor defini chiar si patratelele (nu ca la barbati, daca le faci cu masura). happy

| Julyett explică (pentru xBya):

Abdomenele nu sunt chiar atat de folositoare.oh go on

| Numero1 a răspuns:

Deci clar, esti cea mai tare fata, jur ca ma indragostesc de tine. Ai zis cuvantul magic abdomen.Pai in primul rand trebuie sa stii ca pentru un abdomen foarte estetic este nevoie de o dieta fara grasimi dar cu vitamine si cu multa apa. Asa tot abdomenul va fi vizibil iar grasimea de pe burta va disparea.
De asemenea exercitiile cardio, inotul si alergatul sunt si ele puncte cheie spre calea de a avea un abdomen perfect.
Acum exercitiile:
http://www.youtube.com/watch?v=QRCPwpTk3K0
http://www.youtube.com/watch?v=XDtpW_4SWNs&feature=related
http://www.ziare.com/......to-1177873
De asemenea poti face si incordari simple de abdomen doar il incordezi, il tii incordat cateva secunde si repeti de vreo 15 ori, ajuta si asta.
Multa bafta in obtinerea unui abdomen perfect.
P.S. Sunt obsedat de fitness(in special abdomenu) asa ca poti apela la mine cu un sfat.
Prietenul tau Numero1.

| Reek54 a răspuns (pentru Numero1):

Lol, e bine macar ca esti obsedat de fitness..si nu de altceva.

| Julyett explică (pentru Numero1):

Mersi pentru tot happy

| Numero1 a răspuns (pentru Julyett):

Cu mare placerehappy Crezi ca TPU m-ar lasa sa-mi postez la avatar o poza cu abdomenul meu? Ar fi destul de decent adica nu ar fi nimic rau, nu?

| Julyett explică (pentru Numero1):

Cred ca da. nu e nimiic rau

| Vio199 a răspuns:

Sall si eu am av probleme din astea cu abdomenu sa fie plat. Abdomene si sa te ti de o masa si daca ai parchet sau gresie sa iti alunece picioarele si sa te invarti doar din solduri stanga dreapta gen`salsa repede si sa iti pui centura de aia de slabit gasesti la +38, 9 cu 6 lei si sa transpiri ffffmult aia ajuta cel mai bne.Eu am slabit si am si facut abdomen plat la mine la tara in pod era foarte cald si transpiram de curgeam apele pe mine si asa am salbit 4 kg intr-o saptamana si mancam doar dimineata si seara nu si la amiaza

| abyy95 a răspuns:

Stai lungita pe ceva solid. tineti mainile sub fund si incepe sa ridici pe rand picioarele nu prea repede incearca sa faci cate 30 de ridicari asa cat mai usor o sa simti o caldura in zona muschilor de jos a abdomenului ridica fiecare picior aproape perpendicular de suprafata solida fa cate 30 pentru fiecare repriza ..cu 15 sec pauza intre ele de preferat este sa faci 2 reprize http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 uite aici..am incercat.dar sunt baiat eu,.